Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

20sylwiaaa

Opóźniona miesiączka

Polecane posty

Witam, na wstępie napisze że mam 20 lat. Mam standartowe pytanie, czyli 12 dzień bez miesiączki. Kochałam się z chłopakiem 2 razy (z prezerwatywą) na dodatek on przed zakończenim zawsze wyciąga swojego pieszczocha. Ostatnio mam w moim życiu rewolucje tzn. początek studiów, wesele jego siostry, ciężka praca w wakacje oraz obawa przed brakiem kasy na moje studia no i obawa przed ciążą HEH! Co o tym sądzicie jakie jest prawdopodobieństwo, może ktoś doda mi troche otuchy (testu się boje). Brzuch boli mnie jakby na okres ale ból trwa już 7 dni. Nie wymiotuje jem normalnie i nie jestem osłabiona. czekam na odp.

Gość bahrika
Najlepiej jakbys zrobiła test. Wszystko jest mozliwe. Byc moze są to zaburzenia. Ale ja dałam sie tak nabrać. Pierwszy test wyszedł mi negatywny i o ciązy dowiedziałam sie dopiero po 2 misiacach. Na poczatku samym mialam bóle głowy i brzucha w dole.

Gość bahrika
I wszystko zalezy jak miałas poprzednie mieiaczki, jezeli nigdy nie spóźnial; ci sie okres to raczej teraz tez nie sa to zaburzenia.

Ja też ci radzę zrobienie testu. Małe jest prawdopodobieństwo żebyś była skoro sie zabezpieczacie, ale zawsze istnieje. Miesiączka czasami się spóźnia z różnych powodów. Daj znać jak zrobisz test

jestem w ciąży (5 m-c) - do tej pory nie wymiotowałam ani razu a brzuch \"jak na okres\" bolał mnie przez pierwsze 2 m-ce osłabiona też nie byłam każda ewentualna ciąża jest inna i może dawać rozmaite objawy więc zrób test - to że go nie robisz ze strachu nie zmienia sytuacji że jesteś lub nie jesteś w ciąży