Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy można nosić tuniki gdy ma

czy można nosić tuniki gdy ma się wielki tyłek?

Polecane posty

Gość czy można nosić tuniki gdy ma

Gość wiii
Jak Ci się podobają to pewnie że można :) Spróbuj moze kupić taką w pionowe paski to przy okazji Cię optycznie wydluży i wyszczupli :)

przyjelo sie ze poziome paski poszerzaja, a pionowe wysmuklaja wiec grubsze osoby powinny nosic pionowe, ale wyobrazcie sobie grubsza osobe w spodniach w paski albo w dopasowanej bluzce w paski? paski sie znieksztalcaja i wyglada to niezbyt. a tuniki mysle ze ogolne tak, ale luzniejsze i nie takie zeby przykrywaly caly tylek a tak troche wyzej niz polowe. no i ciemne przede wszystkim!

Gość wiii
A ja się nie zgodzę z tym, że ciemne, bo wlaśnie jasne rzeczy wyszczuplają

Gość emphetepe
odcinane pod biustem jak najabrdziej...takie, które maja jakis fajny nadruk odciagający od sylwetki..zresztą anwet pulchniejsza osoba jak sie fajnie, pomysłowo ubierze to wygląda ładnie mimo ze np uwydatniła jakims wzorem i tak za duza pupe...no i licza sie dodatki w postaci bizuteriii, szaliczkow, paksow..to dodaje uroku ja tez jestem grubsza...mam strasznie cięzki dół..ale sie tym nie przejmuje przeciez to wina, zasługa (?) genow ze ejstesmy takikei jak jestesmy...

ciemne rzeczy wyszczuplają...tunikę jak najbardziej możesz nosić..conajmniej musi być długa do połowy tyłka ;)...