Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silenzio

KREM BAMBINO NA TRĄDZIK + SUDOCREM

Polecane posty

Gość silenzio

CZEŚĆ! Na forum wizaz przeczytałąm,ze jednej dziewczynie dermatolog kazał uzywać mydła bambino i kremu bambino na tradzik.W związku z tym,ze jestem juz zmeczona chodzeniem po dermatologach, którzy przepisuja silne srodki, ktore nic nie pomagaja od tygodnia stosuje te " dziecinna" terapie. Dodatkowo punktowo stoduje Sudocrem. Naprawde poczulam ulge na skorze, nawet plamy potradzikowe znikaja. Czy ktoras z Was tez tak leczyla tradzik?

tez gdzies to przeczytalam i ok jakiegos czasu podbieram sudocrem synkowi, ale wiekszych efektow nie widze,moze zbyt krotko stosuje ta kuracje.

Gość silenzio
Wydaje mi sie,ze poprzez takie lagodne kosmetyki wzmacna sie rowniez bariere ochronna skory, czy tez nie narusza sie jej. W ogole bardzo wielu dermatologow przepisuje mydlo mambino do mycia twarzy.

Gość ===
tez polecam krem dla dzieci. babydream z rosmana, a do mycia twarzy mydlo ziolowe boniderm. uzywam tego zestawu od wielu lat i pryszcze nie wracaja.

Gość silenzio
A przez jak dlugi czas mialas wczesniej tradzik???Bo ja zmagam sie od okolo 7 lat..............Tzn raz znika na jakis czas i potem powrot. Dlatego postanowilam wzmocnic moja skore i nie przemeczac jej wiecej:)

Gość killbill55555
Moja dermatolog kazala mi myc twarz mydlem bambino, tez na tradzik.Stosuje od 3 dnui.zobaczymy,ale przunajmniej lagodzi

Gość troll troll troll
Moze ja tez sprobuje skoro tak polecacie....

Gość cebula 88888888888
OD DZIS CEBULA =BAMBINO:)