Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaspit7

pomocy !!!!

Polecane posty

Gość kaspit7

mam problem i bradzo się boje poniewaz ze swoim chłopakiem kochalismy sie w niedziele,wytrysk oczywiscie do srodka i zastanawiam sie czy moze dojść do zapłodnienia.Kalendarzyk dni płodne wyliczył mi miedzy własnie ta niedziela co sie kochalismy a nastepna,ale ksiazki podaja ze naj bardziej prawdopodobny jest okrs miedzy 13a15 dniem cyklu .a u mnie zwiazku z tym ze miałam 26dniowy cykl , u mnie szczyt wypda miedzy 11a13 a ja w ta niedziele miałam 9 dzien cyklu tylko problem w tym czy czasami PLEMNIKI nie przeżyja i nie zapłodnia tego 11dnia.Prosze bardzo o pomoc!!!!!

A slyszalas o czyms takim jak srodki antykoncepcyjne? Gdzie ty masz glowe?????????????/ Wiedzialas, ze masz dni plodne, a teraz płaczesz? Moja odp.: Jak najbardziej mozesz byc w ciąży. Zadowolona?

Gość kaspit7
ale prosze niech mi ktos powie co powinnam zrobic? zastanawiam sie nad tabletka po ale to juz dzis musiałabym ja wziąśc ostatecznie jutro

Gość musiszzzzzz
sie na przyklad zdrowo w glowe rabnac.Np. tak o sciane, ale z calej sily, dopiero to zadziala i nie bedziesz w ciazy :O :O :O

Gość gratuluję kupuj wózek

Nie będę na Ciebie najeżdżać, jak poprzedniczki, choć faktycznie zawaliliście. Myślę, że prawdopodobieństwo zajścia w ciążę jest bardzo duże. Biegnij jak najszybciej do lekarza po receptę na postinor. Nie ma na co czekać. Nie masz nic do stracenia... Bo nawet jeśli już po sprawie, to te tabletki nie zagrażają płodowi, a co więcej, podtrzymują ciążę. Przykro mi, bo pewnie dziecko nie jest Ci teraz na rękę. Ile masz lat? Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość kaspit7
dziekuje za wsparcie lat mam 21.pozdrawiam