Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa

OSOBA ZNAJACA WLOSKI PILNIE POTRZEBNA PLISSSSSSSSSS

Polecane posty

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
potrzebuje napisac list krotki, pomozcie a wiec: Czesc, na poczatku serdecznie cie pozdrawiam,Co u ciebie slychac? prezsylam ci nasze zdjecia w liscie, tak jak obiecalam,bo niestety mailem sie nie dalo, a takze moje i Ani zdjecie, zebys o nas pamietal.U mnie ok, studia, praca itp.Za rok tez sie wybierasz do rzymu?buziaki, pozdrawiam goraco ps.przepraszam za bledy, ale wiesz jaki jest moj wloski (hihi to tak dla sciemki)

Gość slucham...
Ciao! Al inizio della mia lettera ti saluto tanto. Come stai? Come và? Come ti ho promesso, Ti mando le nostre foto, purtroppo via mail non sono riuscito/a (jestes facetem? to zostaw kocowke o) a mandarteli. C'è anche la foto con me ed Anna, così non dimenticerai di noi. Io sto bene, studio e lavoro. Anche tra un'anno hai intenzione di venire a Roma? Baci e saluti. Mi dispiace per gli errori, ma sai com'è il mio italiano...

Gość alaaaaaaaaaaaaaaa
jestem dzewczyna, to do takiego super kolegi z ktorym pracowalam w rzymie:)dziekuje Ci bardzo:)

Gość slucham...
ok, to kocowka a ... Mozesz zmienic jedno zdanie...C'è anche una mia foto con Anna , così non dimenticerai di noi. Pozdrawiam!