Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruasia

mam faceta ale czasami spotykam sie z bylym

Polecane posty

Gość ruasia

moj obecny facet o tym nie wie, z moim bylym kompletnie mnie juz nic nie laczy bo on ma kogos na oku a ja mam faceta... normalna rozmowa miedzy nami na neutralne tematy ale jednak czuje sie winna...

A czemu czujesz się winna? Jeśli twój facet nie ma nic przecwko Twoim spotkaniom z Twoim byłym, to chyba Ci chodzi o coś innego. Może nadal coś do niego czujesz..

Gość ruasia
moj obecny facet nie wie o tym ze spotkalam sie z nim kilka razy... wiem ze by go to zabolalo, zalezy mi na nim strasznie a z bylym mnie juz nic nie laczy

nic Cie z nim nie łączy, ale sie spotykasz... przestan sie oszukiwac i nas przy okazji... czujesz do niego nadal mięte i tyle...

i dobrze ze masz wyrzuty bo jestes nieuczciwa,tak sie nie robi.A Ty bys chciala zeby Twoj facet spotykal sie z byla-jakbys sie czula? Dla mnie jest nie do pomyslenia zeby spotykac sie z bylym jak sie jest w zwiazku,to niejest fair zwlaszcza ze Twoj facet o tym nie wie czyli go oszukujesz. Postepujesz bardzo nieuczciwie.

Gość ruasia
zgadzam sie z wami, postepuje zle i powinnam urwac takie spotkania, to zle sie skonczy dla mnie a ja bym tego nie przezyla raczej

dlaczego to sie skonczy zle dla Ciebie? Nie rozumiem,przynajmniej bedziesz uczciwa. Czasem trzeba w zyciu pewne rozdzialy zamykac za soba