Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała Żabka

Jaki internet??

Polecane posty

Gość Mała Żabka

Hej. Mam laptopa i bezprzewodowy internet z Plusa. W listopadzie kończy mi się umowa i chiałabym zmieńić na coś lepszego, bo Plus to jak dla mnie porażka! Mam prędkość 53,6 kb/s !! Wszystko strasznie wolne, raz nawet nie miałąm internetu przez ok 3 tyg! Bo oni mieli jakieś problemy! Oczywiście rachunek zapłacić musiałam. Teraz chciałabym coś szybszego i bezprzewodowego, czy w telekomunikacji jest taki internet? Jeśli nie mam domowego telefonu, tylko przez modem...? Poradźci proszę.

Gość pomarańczowa tym razem
szybkiego bezprzewodowego typu iPlus czy blueconnect nie będziesz miała. chociaż teraz coś niby reklamują, ze teraz taki net jest szybki jak "domowy" - ile w tym prawdy nie wiem. poszukaj w swojej okolicy, może są jakcyś dostawcy radiowego netu, może tpsa lub netia moze do ciebie dociągnąć radiowy.

ja też bym radziła Ci internet radiowy od jakiś lokalnych dostawców; sama zastanawialam się nad czymś typu iplus, blueconnect ale jak przyjechała do mnie kolezanka z laptopem i iplusem to od razu zmieniłam zdanie :o ja mam w domu laptopa i rozprowadzony internet bezprzewodowo minus jedynie że mam neta tylko w domu i na podwórku ale wole to niż czekać 1 min aż mi sie strona otworzy :D

Gość Mała Żabka
Hehh...dobrze by było gdyby wtą minutę się otworzyła strona ;) Nie wiem, ale chyba w tej miejscowości co mieszkam nie ma radiowego internetu, z tego co sie orientuję to podłączenie kosztuje ok 600 zł. Nie wiem, może W Orange będą mieli coś lepszego...