Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam tam

***ubranka ***********ranking najlepszej najpopularniejszej firmy**********

Polecane posty

ja kupuję tylko w ciuchach ucranka dla mojej córeczki nie z racji cveny bo czasami kupuję drożej niż w sklepie ale z racji jakości tych ubranek.sama też ubieram się we ciuchlandach.A mam takie w moim mieście ze czesto są rzeczy nowe z metkami. H&M bardzo lubie i wszystkie inne angielskie po kolei jak leci kupuję.

Ja uwielbiam H&M, George (allegro albo lumpexik) i Next- fajnie mały wygląda jak mały meżczyzna

Gość a ja wam cos powiem
mieszkam w anglii i pocczatkowo bardzo podobalo mi sie, ze takie firmy jak next czy george robia dzieciece ubranka, ktore wygladaja jak miniaturki doroslych. nie takie kolorowiaste z kaczuszkami i myszkami jak polskie. a teraz moja coreczka skonczyla 5 miesiecy i mam juz dosc, teraz ubieram ja tylko w slodkie rozowe ciuszki dzieciece, w kwiatuszki, pieski itd. dziecko ma wygladac jak dziecko a nie jak maly dorosly.

Moje ulubione firmy to: Mexx Esprit Kanz H&M C&A TCM Name it zaznaczam nie mieszkam w Polsce:) Wole zeby moje dziecko mialo np 5 par spodni dobrej jakosci,niz 10 par byle jakich

Gość kumkumka
A ja wole 10 bylejakich niz 5 dobrych ;) A to dlatego ze majac wiecej, nawet gorszej jakosci, mam wieksze pole do popisu przebierajac dziecko, strojac je na rozmaite sposoby :) A lubie to bardzo ;)

Gość misiaczkowa1234
tez mieszkam zagranica. moje ulubione firmy najczesciej kupowane to: - next - monsoon - little rocha - adams.

Kumkumka... a co znaczy \"bylejakich\"??? To takie farbujące..?? rozwleczone..?? zmechacone..?? Hmm... To juz wolę chyba te \"dobre\" Wiem z doświadczenia, ze często takie oszczędzanie nie opłaca się.

ja lubie c&a, h&m, dany, coccobello oraz ewe, sophie i pinokio - maja dobra jakosciowo bawelne :)

Gość Mama Oliwki
A moja Oliwcia ma ubranka z Nexta, H&M i trochę 5-10-15. Nexta na allegro kupuję, chociaż nie wiem czy w Manufakturze w Łodzi nie widziałam na przeciwko H&M u, H&M Łódź, Poznań, Toruń, allegro Iteż wychodze z założenia że lepiej, zeby córcia miala mniej a porzadne. No i nowe wszystkie kupuję :) A potem na sobie musze trochę przyoszczędzić :o

Gość kumkumka
bylejakich moze nie do konca, ale faktem jest ze kupuje ubranka tanie, bo tym sposobem moge ich miec wiecej. a jak wiadomo przy malym dziecku potrzeba wiele ciuszkow na zmiane.

Mnie w ubrankach C&A podoba się to, że tkaniny mają certyfikat Eko-Tex. Wzory i jakość \"na oko\" raczej przeciętne, za to ceny dość rozsądne. Ogólnie może być. Z tym, że ja samych firmówek nie mam, sporo ciuszków kupiłam polskich, małych firm. Takiemu małemu dzidziołkowi często się ulewa, pampers lubi przecieknąć, więc musi być kilka zmian ciuszków. Przy samych firmówkach bym zbankrutowała :)

Ja kupuje tez chetnie z h&m , ale najczesciej z wyprzedazy posezonowych, bo lubie, gdy mala ma wybor, a nie dwie bluzki, trzy pary spodni itd. Wtedy moge kupic wiecej i w wiekszych rozmiarach, bo sporo rzeczy jest uniwersalnych np najwyzej zakladam w zimie rajstopki pod dresik i jest ok :). 50% rabatu to juz kolosalna roznica w moim portfelu niestety powyzej roz 86 zaczynaja sie wysokie ceny :( Lubie tez takie marki jak: Esprit, Kanz,Schnitzler, Jacky i S.Oliver :D

ja lubie H&m, ale też kupuję w Mothercare. Next raczej nie, gdyż nie ma w mojej dzielnicy. Oczywiście jak coś mi sie podoba to i nawet w Primarku kupię.

Gość zdecydowanie hm esprit mexx
z tanszych topolino

Gość davvvmarrr
Najczęściej kupuję na wyprzedażach wtedy kupuję więcej i za "grosze": Ccocodrillo, H&M, Reserved Kids, Drewex Kolorino czasem 5-10-15 i w Smyku ale wtedy to musi być naprawdę musi być coś fajnego!

Gość Babybaby
Acha jest next w Warszawiew w Złotych Tarasach-tam go kupuję:) Oraz Sanetta-butik PETRA w Poznaniu(na sw.Marcinie).gdyby mnie nie było stac na nowe-kupowałabym te firmy w lumpeksach.H&M to niestety tylko na oko dobra jakosc-barwniki i chemikalia uzyte do produkcji tkanin sa najgorszej-najtanszej jakosci-stąd taniocha niby ładna i na topie w H&M.

Gość Paris26
Do AUtorki. Nie gadaj ze kupujesz ubranka NEXT w sklepie>chyba na allegro sie zaopatrujesz albo w lumpexie. U nas nie ma sklepu NEXT

zdecydowanie genialne jest MORRIS MOUSE potem MOTHERCARE MEXX ROCHA NEXT NAME IT PUMPKIN PATCH nie cierpie H&M - dla mnie to szarobure łachy, rzadko trafi sie coś ciekawego CHEROKEE - tandeta, po 2 praniach do śmieci GEORGE ADAMS to samo

Ja bym się z chęcią zapoznała z artykułami na temat chemikaliów w ubrankach H&M. Najlepiej z instrukcją jak oni te \"chemikalia\" wyekstrahowali z ubranek, by wrzucić to na jakiś spektrometr - z chęcią bym powtórzyła to badanie i dlatego najlepiej by metoda wydobycia analizowanych związków była podobna (wiecie, walidacja :) ).

Gość taka tam tam
Do Paris26: przeciez nie powiedzialam, ze w sklepach NEXT zaopatruje sie w Polsce. Bywam dosc czesto w Anglii u siostry, tam sa sklepy NEXT, poza tym siostra mi kupuje i przysyla do Polski. A juz poza wszystkim firma NEXT ma swoj sklep w Warszawie jak juz wspomnialy dziewczyny. Tak wiec Paris26, najpierw przeczytaj uwaznie, a pozniej sie wypowiadaj :P

Gość taka tam tam
A tak w ogole - nie kupuje z ciuchlandach bo sie ich po prostu brzydze...

ja mam do sprzedania kozaczki h&m rozmiar 2 (16-17). kupilam i sie okazalo ze za male na Manie. Takze sa nowe ale bez metki.

Gość Taka sobie zwykła mama
Ale tu snoby siedzą tylko firmowe ubranka pomyślałby kto ... wszystko co bez "metki" to bee ... wiecie o czym to swiadczy !!! Że macie kompleksy !!!!