Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia samosia 222

Co myślicie o czerwonej sypialni?

Polecane posty

Gość Heniu
bylem tak popularny na samosi :( ale mnie zbanowali ! zazdrosc ich wziela ::):):):):)

ja mam salo czewono/jogurowy. Kilka ścian czerwonych, kilka jogurtowych, z przewaga czerwonego - jest super. Kazdemu sie podoba. A mi najbardziej.

Gość ja mam mieszkanie
w szarosciach i bezu, lazienki w szarosci wygladaja jak z zurnala, bez jest piekny rowniez, dodatkowo minimalizm jesli chodzi o meble i roznego rodzaju bibeloty i moje mieszkanie jest przesliczne

Gość tapeciarka :)
Ja bym wolała cos spokojniejszego, tak: http://www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_19.html tutaj jest ciemniejsze wydanie, ale nie do konca jest to czysta czerwien: http://www.victor-projekt.pl/nowoczesne/nowoczesne_20.html za to bardzo c9iekawy pomysl ktory mi przypadl do gustu: http://www.stolarek-wnetrza.pl/architektura/14/5/ - pomysl na toaletke w malej sypialni bomba. Na obu stronach jest jeszcze sporo pomyslow.

Hej:) Polecam ci czerwony kolor jest naprawde ładnie. Sam mam sypialnie w takim koloże i jest świetnie.

Gość .. witam
Znajomi mojego męża mają taką czerwoną sypialnię. Mnie się takie coś nie podoba i ja sama na pewno bym sobie nie zrobiła takiego koloru w żadnym pokoju, ale oni sami nie narzekają, a znajoma mówi że jest zadowolona z tego koloru i taki jej pasuje.

Gość ljAVj
czerwona sypialnia - nie. Czerwien to kolor krwi, zagrożenia - atawistycznie stawia naszą podswiadomość do pionu. Możemy sobie opowiadać jaka śliczna ale prababci-małpy i instynktów po niej się nie wyprzemy choćbyśmy pękli.

Gość angels
smiac mi sie chce jak ktos pisze ze czerwony kolor to kolor krwi i zagrozenia, ludzie w ktorym wieku wy zyjecie ....jakie malpy.....jak ktos tak pisze to jest beznadziejnie smieszny, czerwony kolor jest super, ja uwazam ze kazdy ma prawo sobie wybierac taki kolor jaki mu sie podoba a ludzie niepotrzebnie pisza takie bzdury!!!! Ja mam osobiscie sypialnie pomalowana cala na czerwona tzn. sciany i jest super extra i b.wszystkim sie podoba i nie pobudza ani mnie ani mojego meza do agresji atakow czy "zabijania" czy cos w tym rodzaju....a wrecz przeciwnie jest super romantycznie a lozku nieziemsko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich ktorzy uwielbiaja ten kolor !!!!!! :-))))))))))

Jesli lubisz czerwien,to moze nie maluj calej sypialni w tym kolorze,tylko jedna sciane,jako mocniejszy akcent?:)Albo jak juz chcesz koniecznie ten czerwony,to taki bardziej stonowany-bedzie latwiej dodatki dobrac i nie bedzie bardzo oczojebnie i przytlaczajaco.

Gość Pani Wilson
A ja wlasnie jutro biore sie za malowanie sypialni i beda dwie sciany w pieknym odcieniu glebokiej czerwieni a dwie pozostale - kawa z mlekiem, Brazowe meble, biale dodatki. W salonie mam od niedawna bordowa sciane a reszta kremowa, wyglada super! Po mdlacych zolciach i zieleniach wreszcie jest cieplo i przytulnie.

Gość GARSGAG
angels, mozesz sobie wymachiwać wirtualnymi lapkami i wrzeszczec ile wlezie - od faktów i przodkow nie uciekniesz :)

Gość Angels
GarsGag ale jestes beznadziejny ale tego mozna sie spodziewac po takich ludziach....i nikt nie ma tu zamiaru wymachiwac lapkami czy czymkolwiek .....dobrze mowisz od przodkow nie uciekniesz jaka kultura kiedys w twojej rodzinie tak i teraz na forum !!!!!!!!!!!!

Gość GARSGAS
Angels, daruj sobie kulturalne ( :) ) wycieczki personalne. Zresztą - można się było spodziewac tego skoro rzeczowych argumentów niet :)

Gość Angels
Garsgas - szkoda komentowac, nie bede sie znizac do Twojego poziomu !!!

Gość GARGSGAS
ufff, dobrze ze nie skomentowałaś :)

Ja kiedyś też byłam ogromna zwolenniczka czerwonych sypialni, ale z czasem doszłam do wniosku, że lepiej chyba postawić na jaśniejszy, bardziej stonowany kolor ścian i postawić na dodatki....no i powiem wam, że mam w planach właśnie urządzić sypialnię w beżach lub bladych różach i wybrac fajne dodatki, czerwone czy malinowe, które wprowadzą troche życia...;) np. pościel w jakimś intensywnym kolorze: http://myin.pl/posciel-satynowa-dynamic-czerwona,5348.html http://myin.pl/posciel-satynowa-catania,5308.html czy świeczki lub świeczniki (ktore uwielbiam we wszytskich wariantach) http://myin.pl/swiecznik-nascienny,1657.html http://myin.pl/swieca-zapachowa-ritzenhoff-zoe-pozzi-05-czerwona,4641.html . No bo w takiej czerwonej sypialni to jakie dodatki? Czarne, białe?

Gość curls30
Mnie tez sie marzy czerwona sypialnia, ale ja bym nie chciala malowac wszystkich scian na czerwono tylko jedna sciane i postwic na dodatki tylko. Teraz bardzo modne sa malowane wzory na scianach (np z dominacja czerwonego) czy tapety.

Gość gustowna delicja
Dlaczego nie, skoro Ci sie podoba, Na pewno doda ona sporo energii. Ale też trzeba uważać by zbyt rażący kolor nie zakłócał wypoczynku. Natomiast by dobrze wypocząć możesz być pewna, że na dobrym materacu to jest możliwe. Na www.dobrespanie.com można znaleźć więcej w tym temacie.

Gość miałam czerwoną sypialnię
ale niewiele się w niej działo, bo pierwszy mąż okazał się ukrytym gejem teraz nawet nie mam sypialni, bo musieliśmy urządzić pokoje dla naszych 3 dzieci, jego 2 i jedno moje i moje życie erotyczne od kilku lat jest ok (nawet bardziej niż ok :D) ale może zeszłam z tematu, przepraszam

Gość Donicestalowe.pl
Moim zdaniem to kwestia gustu i jeżeli Ci odpowiada- to czemu by nie. W końcu czerwony jest wyrazisty i działa na wyobraźnię. Pozdrawiam www.Donicestalowe.pl

Gość gość
Swietny pomysl. Sama taka chce zrobic, a swego czasu mialam sypialnie z czerwona sciana za glowa (sa rozne odcienie czerwieni i nie lubie wiekszosci), reszta scian w roznych odcieniach bezu-kremu, jasne meble i ciemna podloga. Swietnie! Ale na moj gust tylko jedna sciana moze miec taki zdecydownay kolor a reszta juz spokojna.

Gość gość
Jeszcze tylko dodam, ze ogolnie nie lubie czerwonego :) Ale ta jedna sciana w sypialni po prostu wyglada pieknie! Poza tym nie ogladasz sie za siebie siedzac na lozku, czy zasypiajac wiec nie ma cie co draznic.

Gość grurwh
Mam wrażenie że na tym forum fani koloru są jednowymiarowi.. tylko kolor czerwony bo najłatwiej i najprościej.. nuda i burdel. Z innych kolorów można tez stworzyć niepowtarzalna sypialnie. A tak to wszyscy będą mieć sypialnie na jedno kopyto.. CZERWONĄ...

Czerwień w aranżacji wnętrz staje się obecnie coraz popularniejsza. Jednak raczej nie wykorzystałabym jej w sypialni, bo może powodować problemy ze snem - jest to zbyt intensywny kolor. Za to idealnie nadaje się do kuchni. Tutaj można obejrzeć zdjęcia i ocenić http://kuchnieportal.pl/aranzacje/0/249/czerwone-meble-kuchenne-w-roznych-odslonach.html

Gość gość
Polecam z własnego doświadczenia - oprócz rzeczy oczywistych, jak ruch, ćwiczenia, rehabilitacja i jak najmniej siedzenia - zakupić sobie odpowiedni materac. Ja mam zaufanie do Art Medic od kiedy go używam. Mają bardzo dobrej jakości produkty.

Gość gość
Dobrze jest zaopatrzyć się w porządny materac do sypialni, to bardzo ważne ponieważ 1/3 życia przesypiamy, a zły sen może skutkować zmęczeniem, brakiem chęci do życia no i bólami kręgosłupa. Także, powtórzę - materac ma znaczenie! Ja teraz mam materac Viscotherapy i jestem zadowolona. Mówię to z własnego doświadczenia, bo niestety to i mnie się przytrafiło.

Gość asterrka
My się zdecydowaliśmy na zestaw mebli Dover z agaty do sypialni, w ciepłym ale intensywnym kolorze, który sprawił , że sypialnia jest bardzo przytulna