Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrośnica_nieposkromiona

Co myslicie o koleżankach męża z pracy

Polecane posty

a ja bym powiedziala krotko i konkretnie Nie podoba mi sie to i koniec,wszystko ma swoje granice i spontanicznosc niema nic do wchodzenia w sfery intymne. Swoja droga-Jak mu wejda do lozka to tez uzna to za spontanicznosc kolezanek?? e no fajnie jak moj raz takiego sms dostal to odrazu go postawilam do pionu,co to kur.. kolezanka czy kochanka??(kochanka nie byla na 100%) Ale powiedzialam ze nie bede tego spokojnie tolerowac i jak on tego nie zmieni to ja zadzwonie do niej i powiem jej co o tym mysle i zeby czulosci sobie dla meza zachowala Takie sms to tylka zona,nazeczonym i kochankom sie wysyla a nie kolegom z pracy,no sorry

Mój maż zawsze chwalił swoje koleżanki a ja dostawałam spazmów na ich widok. Jesteśmy po rozwodzie juz dwa lata , zostawił mnie dla kolezanki w pracy. Ja ostatnio tez miałam romans z kolega z pracy - jego zona pewnie też mnie nie lubiła. Tak to jest z tymi pracowniczymi znajomosciami. Gonić i jeszcze raz gonić...

Gość prawie jak britney spears
a mój dziś ma noc z "zajebista" koleżanka z pracy:(((( a ja sama w domu:((

Gość MM też miał już romans
z koleżanką z pracy, więc gonić i nie popuszczać, bo zanim się człowiek obejrzy znajomość koleżeńska zza biurka przechodzi do sypialni hotelowej. Znam takie baby co to na chama się pchają jeśli facet w porę nie powie takiej.... spierrdalaj! Aha i uważajcie dziewczyny na wszelkie imprezki integracyjne, bo tam to dopiero są ogromne możliwości na bliższe kontakty.

Gość prawie jak britney spears
ojej, tylko nie imprezy integracyjne! Mój po jednej z nich następnego dnia zadzwonił, że powinniśmy sobie zrobic przerwę i sie zastanowić czy taki związek nam odpowiada:( więc pięęęknie:( kurde, jak ja nie lubię jak on idzie na noc do pracy:( bo wiem, że się wygłupiają całą noc:(

Gość tak sobie wykombinowałam
ze twój maz musi się bardzo podobac tym jego kolezankom z pracy, one w ten sposób daja mu dowody swojej ogromnej sympatii. Powiem tak mój facet studiuje zeński kieunek, Faceci na tej uczelni to jak rodzynki w ciescie. kiedys osobiście miałam okazje się przekonac jak one zachowuja sie w stosunku do mojego skarba. I po prostu nie mogłam w to uwierzyc,lgna do niego jak muchy do lepu, dziwne słowka, niedomówienia, och jak ty sie dzis ubrałes w taka pogode, rozumiecie, daja mu do myslenia ze sie o niego troszczą i o nim mysla. Mój facet je ignoruje, dogryza im, stwarza dystans, a one dalej się pchają do niego. Nie rozumiem tego, niektóre baby bo tylko tak moge je nazwac, maja nasrane pod sufitem.

Gość zazdrośnica_nieposkromiona
No fajnie, jeśli twój facet stwarza dystans. Problem w tym, że mojemu się to podoba i też tak do nich się zwraca. ja zaczęłam się zastanawiać: która strona zaczęła, one czy on ???? :-(