Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezirka

Chce być mama!!!

Polecane posty

Gość bezirka

Od 3 miesiecy staram sie z moim meżczyzną o potomka, dorosłam do tej decyzji kocham mojego partnera mimo ze ma dużo wad, mam 21lat własne mieszkanie kasy brak ale moj narzeczony pracuje wiem ze naszemu dziecku nic nie zabraknie. Jak myślicie uda nam sie?? Ile wy się staraliście, czy macie jakieś sposoby itp. dzięki za rady. ps. jak narazie tydzien spóźnia mi sie miesiaczka wiem ze to nic nie znaczy wiec nie zapeszam :)

tydzień opóźnienia to chyba już dużo, chyba że masz nieregularne cykle, zrób test!!!!! a co do sposobów poczytaj na podobnych topikach, !!!!!

Pewnie że tydzien to duze opóxnienie:) Pewnie dołaczysz do czerwcówek:):)

Gość bezirka
:) mam nadzieje, ale ze swoich cyklów wiem ze juz nie raz miałam opóźnienia góra do 9 dni wiec wszyystko sie okaze a test zrobie najlepiej dwa bo słyszałam że nie raz okłamują chyba że jest jakiś super i w przystepnej cenie??? :)

testy moga okłamywać jak robisz je za wcześnie czyli przed dniem spodziewanej miesiączki a tak to raczej są wiarygodne, no oczywiście powtórzyć dla pewności zawsze warto:)

Testy wcale nie sa wiarygodne nawet jak robisz je po dniu planowanej miesiaczki. Ja zrobilam, wyszlo ze nie jestem w ciazy, a ka pare dni pozniej poszlam do ginekologa top okazalo sie ze jestem w 2 miesiacu :) Takrze ja nie wierze w testy, bardziej sprawdzone jest badanie krwi i kosztuje tyle samo co przecietny test :) Pozdrawiam :)

Gość bezzzsssseensssu
to rzeczywiście mam teraz dylemat w razie czego skorzystam z 2 opcji :)