Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ////////////////////

orgazm-masturbacja

Polecane posty

witam , mam problem z orgazmem kocham sie ze swoimpartnerem juz od 2 lat i nic. kiedy jeszcze mialam orgazm przy seksie oralnym, ale teraz jakos i ten zanikl . zaczelam sie sama masturbowac, szybko doszlam, wiec o co chodzi? czy to ze sie masturbuje czasami moze zle wplynac nato ze nie mam orgazmu?

tak. Jeżeli masturbujesz sie dzień w dzień to przestań na 2 - 3 dni i kochaj sie z chłopakiem a jak zostawisz te codzienne zabawy z palcem na tydzień to będzie dopiero ostro :) pozdrawiam

postaram sie:P ale czasami przyznam sie ze nie moge sie opanowac: ( no ale jak to ma pomoc to poczekam poczekam

jak sie masturbujesz to jestes zaspokojona seksualnie i z facetem nie wychodzi bo zmieniasz sie w role obserwatora .Musisz troche sie wypościć ,żeby bylo z facetem

no i kreska, jesteś przykładem osoby, która tak często zadowala się sama, że teraz bez samozaspokojenia nie ma przyjemności. Widać, że nadmiar radości nie jest wskazany. Teraz musisz chłopaka nauczyć, jak sama to robisz, bo inaczej nie bezeisz miała przyjemności, a on wpadnie we frustracje, że się do niczego nie nadaje. Fajnie, co?

Gość /////////////////////
no ale bez przesady, az tak czeto tego nie robilam i jak on mnie pobudza tez mi jest bardzo fajnie..i potrafie zakonczyc chodzi mi o seks a nie seks oralny ja sie nie masturbuwalam w srodku tylko lechtaczke

wcale tym nie zaprzeczasz mojej teorii. Przyzwyczaiłaś się do tego stopnia do orgazmy łechtaczkowego, że o pochwowym możesz tylko pomarzyć. Zaraz część kobiet z tego forum napisze, że normą jest orgazm łechtaczkowy. Wiem o tym, ale przyznajcie, drogie kobiety, że istnieją też inne punkty wrażliwe na waszych ciałach. Jeśli zatem //////////////// po jakimś czasie przyzwyczaiła się do TYLKO pobudzania łechtaczki, to teraz inna forma stymulacji może być za słaba. I to miałem na myśli...