Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Nowa nauczycielka się na mnie uwzieła!

Polecane posty

Związana jest z antifą(jak nie kojazycie co to jest to wpiszcie sobie w google, nie chce mi się tłumaczyć) jest nową nauczycielką w mojej szkole, chyba świeżo po studiach, no we wrześniu było całkiem fajnei, chyba mnie nawet polubiła, ale ktoś jej chyba powiedział w zeszłym tygodniu, że naleze do Młodziezy Wszechpolskiej, i wtedy się zaczeło - wystarczy że się roześmieje z czegoś na jej lekcji albo będe rozmawiać z kimś(większość osób rozmawia, ale ona zwraca uwage tylko na mnie) czasem nawet tylko krzywo się na nią spojrze, to od razu zaczyna mnie dręczyć - przesadza mnie do kogoś kogo nie lubie albo wpisuje mi naganną ze sprawowania, każe mi odpowiadać, ale tylko jeśli wie, że jestem nieprzygotowana i wpisuje mi 1. Z wypracowania, które napisałam dobrze, dała mi 3- nawet Ci, którzy napisali krócej, słabiej i narobili błędów ortograficznych mają lepszą ocene ode mnie :-o Jest jakieś lekarstwo na takie mendy społeczne????? Jakieś kuratorium czy coś??(wychowawczyni odpada, bo też mnie nie lubi, i nic nie zrobi w tej sprawie) Bo jak nie, to porysuje jej lakier w samochodzie, przysięgam!!!!!!

Gość matka ucznia z LO
Z tym lakierem to daj sobie spokój, bo rodzice będę jeszcze za Ciebie płacić. A jaki jest dyrektor szkoły?

Gość nie widzac wypracowania
niw mozna ocenic. Moze nie na temat bylo? A za co ko n k r e t n i e uwziela sie wychowawczyni?

wychowawczyni? Nie, wiem, tak jakoś po prostu mnie nie lubi, chyba za poglądy. Wypracowanie było w porządku, na temat. :-o

Gość moze swoje poglady
wypowiadasz w agresywny sposob? Moze masz problemy ze szkolna dyscypliną? Moze im podpadlas jakims zachowaniem?

Gość wszechpolacy uwzięli sie
na Zydow, Murznow, homoseksualistow. Bez dania racji. No i widzisz teraz jak to jest.

Kiedys wyrosniesz z takich radykalnych poglądów......to moja nadzieja ! Gdybym była młoda demokratką lub wolna naturą to penie tez bym cię nie polubiła............ja nie lubię młodzieży wszechpolskiej.......ale to moje zdanie. Tępienia metodami tej pani nie podzielam ale może ma rację ???????? może problem tkwi w tobie ? może jesteś zbyt pewna siebie ? kto wie ? ..................powodzenia w dorastaniu........................................... p.s. a lakier to pomysł godny rynsztoka , nie znizaj sie do takiego poziomu no chyba że honor brzmi obco.

Gość z rynsztoka heheh

Gość wszechpolka ty hitlerówoo

Gość i tu cie znalazłam
kretynko moze poucz się jutro na lekcje, bo nie mam zamiaru spokojnie patrzeć na twoje tepe oblicze poglady? myślisz, ze ty masz jakieś poglądy? głupia jesteś i niewychowana, to wszystko

Taaa...może jest lesbijką ...wtedy będziesz miała okazje ją zwyzywać rzucić w nią kuflem albo zbluzgać od pieprzonych zboczeńców i dziwisz się że cię nie lubi bo należysz do młodzieży wszechpolskiej słuchając jak oni się zachowują ;/ nie wiem dlaczego należysz do tej całej mw. nie rozumiem imponuje ci traktowanie ludzi jak śmieci i próba udowadniania im że są nie normalni bo nie są tacy jak ty ??MW nie robi nic dobrego na rzecz społeczeństwa a jedynie obraża uczucia normalnych ludzi i głosi poglądy nie poparte żadnymi naukowymi lub jakimikolwiek stosownymi argumentami...bo dla mnie pseudo naukowe ględzenie że jestem chora (mimo że prawdziwi ludzie nauki stanowczo zaprzeczają) i posługiwanie się wyssanymi z palca przyczynami mojej orientacji to żadne argumenty.

Wiesz wszechpolko chciałabym z tobą porozmawiać żebyś miała okazje mnie trochę poznać i zobaczyć że to co wygadują wszechpolacy nie jest w najmniejszym stopniu prawdą.Bo ja na prawdę nie jestem chora ani zboczona ...nikt mnie nie gwałcił miałam fajnego tatę itd. ja chce po prostu być z osobą którą pokocham i być szczęśliwa ale co w tym złego??każdy inaczej postrzega szczęście i co innego mu to daje ...

Gość rozmowa z wszechpolką
taaa miałem okazje z nią "rozmawiać" na gg, ona jest neiuleczalnym przypadkiem :P

Myślisz??A ja miałam nadzieje na nawrót :( I jak było z tą rozmową ?? nie dało się do niej dotrzeć klarownymi argumentami ??:( pociesz mnie :( bo nie wierze że ludzie na prawdę mogą tak po prostu bez powodów potępiać i niszczyć życie innym ludziom.przecież to chore ...nie mają żadnych powodów nie wiem nudzi im się ze pakują się z brudem w czyjeś życie...

no niby jest w porządku, nie jest taka agresywna, ale jak sie próbuje z nią dyskutować, to dla ta dyskusja wygląda tak: błędne argumenty lewaków kontra jej wszechpolska święta prawda :P Zresztą chwaliła mi się takimi "wyczynami", po których odechciało mi sie z nią gadać :-o

Cóz, niektórzy muszą sobie stworzyć jakiegoś wroga, którego oskarżaja o wszelkie zło, w tym przypadku to homoseksualiści.

NIe przejmuj sie nie jestes sama. N amnie sie uwziela babka od wf;/

Gość dobrze ci tak
szkoda ze nie moze cie ukarac jakos, powinna ci dupe obic batem lub morde tez najlepeij, ja na jej miejscu zostawilabym cie na drugi rok w tej samej klasie , szmato jedna, weszpolska, ty robaku

nie no nie wyzywaj jej tak...niby nie jest taka agresywna...po prostu wierzy w bzdury i tyle...Ja tam wybaczam :) Bo przecież tylko oni walczą wyzwiskami my walczymy argumentami i z uśmiechem na twarzy:)

Gość kakkaka
Ucz się dziecię ucz, wiedza to potęgi klucz. Ucz się, dziecię, na ile w życiu opłaca się przynależeć do żenującej faszyzującej organizacji. I jak się to kończy. Ew, że za poglądy w życiu się cierpi. Nie pochwalam nauczycielki, ale zastanów się poważnie, cyz warto obnosić się z przynależnością do kontrowersyjnej i naprawdę dla niektórych żenującej organizacji. To raz. A dwa, trochę pokory. Może wypracowanie było kiepściutkie, a ty nie jesteś aż tak ważna, zeby owa pani wyróżniała cię spelcjalnym traktowaniem. BTW Wódz to zdajecie przerżnie wybory. Tonący debaty z Millerem się chwyta. Śmieszne i żałosne jak wszystko co robi i głosi/

tzn. w rozmowie weszpolka nie jest agresywna, ale opowiadała mi, jak z kolegami gonią i straszą "lewaków" :/

Gość Ciii daj sobie spokoj
po co w ogole jej sie tlumaczysz

Goniła z kumplami i straszyła \"lewaków\" i co to niby zabawne ma być tak?? gonienie ludzi i straszenie ich;/?? Ja nie widzę w tym nic zabawnego jedynie żenującego ... Nie wiem oni robią sobie z homo jakieś małpki w zoo do pośmiania podrażnienia ...;/ na prawdę nie wiem czym ci wszechpolko ta organizacja imponuje ... chyba że należysz do \"wyśmiewaczy\" którzy śmieją się ze wszystkiego ,wszystkich i za wszystko a sami są kretynami nie z tej ziemi...hmmm...