Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugh

czas pozbyć tłuszczu 9.10.07 diata start

Polecane posty

Gość ugh

cześć mam 175 i waże 64 kg. chciałabym schudnąć do 55 ale najbardziej zależy mi na pozbyciu się tłuszczu z brzucha i boczków. słyszałyście może coś o occie w diecie ??

hejcia mi tez najbardziej zależy na spaleniu tego tłuszczu na brzuchu, ja mam 160 i ważę 55 kg o tym occie nic nie słyszałam a co on daje?

Gość ugh
podobno spala tłuszcz i szybko sie chudnie jak sie go pije .

hej laski. długo mysle o schudnieciu i moze to ten dzien. jeszcze w czerwcu wazyłam 58 kg przy wzroscie 167 czyli całkiem całkiem od czerwca pracuje w restauracji i moge jesc do woli :( dzis byłam na elektrycznej wadze co do grama wazy i.... 67 kg !! :( chce spasc do 55, to moje małe wielkie marzenie. 12kg do spalenia. wydaje mi sie ze razem bedzie łatwiej i razniej. ja od jutra bede duzo pic i postaram sie jesc same wazywa i owoce :) piszcie piszcie moze ktoras ma dobre pomysły na szybkie i skuteczne spalenie tłuszczu pa bede codziennie zagladac :)

Gość ugh
no to fajnie jest nas 3 :). ja dzisiaj zjadłam pół miseczki żórku i to koniec na dziś. myśle ze dobrym sposoben na zrzucenie kilku kg jest ocet jabkowy. czytałam o nim troche podobno super. od jutra zaczne stosować. no i oczywiście ćwiczenia polecam 6 weidera na brzuch. marazie waże 64 zobaczymy jak jutro będzie. pozdrawiam

Gość ugh
oj cos widze że topik pada. szkoda no cóż bede musiała sama pisać :(. no więc zjadłam jeszcze ćwiartke bółki z metką i chrzanem. wypiłam około 3 l płynów. co do wagi to jest 63 :P ekstra jeszcze tylko około 6 kg. aha zapomniałam dodać że 3 tygodnie temu ważyłam 70 kg ;/. waga spada a ja czuje sie suuuper. :)) :))

Gość ugh
dziękuje kropelko :)). dziś zjadłam pół małej kromki chleba. i pół kotlecika mielonego. czuje się suuuper. jam tylko do 18. po osiemnastej chocbym zdychała z glodu nic nie zjem. zazwyczaj jak jestem glodna ide wczesniej spac. do osiemnastej zostalo mi 80 min. a mam strasznie dużo do roboty więc o jedzeniu nie bedzie czasu myśleć. pozdrawiam :P:P:P coś mój topki upada :( :(

Czesc dziewczyny:) Ja sie chetnie do was przylacze. Chce schudnac do 50kg i zrzucic tluszczyku z nog i brzucha.Wiec przede mna 5 kg:) niestety nie moge teraz plywac i biegac bo mam noge w gipsie

Gość ugh
no z tym przyłączeniem sie do nas bedzie problem :P. bo niema nas jestem tylko ja narazie. no juz nie teraz jesteśmy dwie :):) mam nadzieje ze jeszcze dziewczyny dojdą. anula ile masz wzrostu ??? pozdrawiam :):) mam pytanie jak wy robicie stopki ???

Gość ugh
to nie były trzy tygodnie pomyliłam się. dokładnie dzisiaj jest 15 dzień :P. no niewiem czy taki sposób ci odpowiada. przez ten czas od 6 do 16 nic nie jedlam ewentualnie pilam tylko kefir. o 16 albo mały kotlecik albo małą kanapeczke. na kolacje jak bylam bardzo glodna tez ewentualnie mala kanapeczka. i tak w 15 dniu waże o 7 kg mniej. aha i jeszcze dodam ze na poczatku brzuch mnie bolal i słabo sie czulam a teraz jest super juz nie czuje takiego silnego poczucia glodu jak kiedys. i nielubie byc napchana. i przy tym duzo wody pije od 2do 7 l dziennie. no i nie jem bialego chleba, sera zoltego makaronu ziemniakow i oczywiscie slodyczy. wiec sama widzisz sposob na schudniecie trudny i duzo wyzeczen, ale oplaca sie trzeba walczyc o swoje cialo. zeby bylo mi latwiej zeby nie zucac sie na jedzenie zrobilam sobie liste dlaczego to robie mam na niej 12 punktow i zawsze jak mam ochote zjesc cos tuczacego czytam ja i nabieram sily na dalsze odchudzanie. pozdrawiam :)

1 łyżka stołowa octu jabłkowego (koniecznie jabłkowego, niepodrabianego) na pół szklanki wody. Należy to wypić 30 min przed posiłkiem.

Gość ugh
nikt nie zagląda :( nikt niechce schudac ???

Gość ugh
topik padl. dziewczyny z tego forum zapraszam na moje 2 ktore lepiej sie rozwija - 55kg moj cel 12.10.07 dieta start tak sie nazywa zapraszam tam :P