Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikstrik

Bóle głowy - skronia

Polecane posty

Gość Pikstrik

Witam wszystkich ! Od dość długiego czasu mam problemy z głową , trwa to około 2 lat , leczę zatoki i cały czas myślałam , że skronie także należą do zatok ale nie dawno lekarz powiedział mi , że nie . W takim razie nie wiem skąd te bóle , szczególnie skroń , boli mnie po jednej i drugiej stronie , najgorsze jest to ,że ten ból jest bardzo silny , nie mogę myśleć , uczyć się . Żadne leki mi nie pomagają , jestem młodą osobą , ponieważ mam 14 lat , nie wiem co to może być i do jakiego lekarza mam się z tym zgłosić . Co do zatok to jest o wiele lepiej bo biorę antybiotyk i jest coraz lepiej ale naprawdę nie wiem co z tą głową . Myślałam , że to migrena ale jak szukałam w internecie o objawach migreny to okazuje się , że to raczej nie migrena . Ja zazwyczaj mam ten ból rano , wieczór , jak idę spać , jak się budzę.. w zasadzie zawsze ! Często też jest mi słabo , kręci mi się w głowie i nie mam apetytu . Prosze o odpowiedź ! Dziękuje .. :(

Gość eyla
A nie jesteś przypadkiem niskociśnieniowcem?

Gość Pikstrik
eyla : nie , raczej nie .. zazwyczaj mam b. dobre ciśnienie.

witam,mam ten sam problem, zazwyczaj problem sie zaczyna wiosna i jesienia, mam kilkanascie takich dni kiedy dzien w dzien budze sie z bolem w skroniach, ale u mnie to migrena chyba, bo mam objawy (razi mnie slonce bardzo nawet jak jest schowane za chmurami,draznia mnie zapachy, widze niewyraznie),staraszzzzzznie to uciazliwe, wlasnie teraz jestem w takim okresie, zazwyczaj biore cos przeciwbolowego i przestaje, bol jest taki jak opisujesz, w skroniach, najczesciej pulsujacy, nie moge wstac ani poruszac glowa, bo bol sie nasila, czasami jak wstaje mam mroczki przed oczami, no trgaedia jednym slowem, wiesz wydaje mi sie ze powinnas powidziec rodzicom i isc do rodzinnego lekarza niech ci da skierowanie do neurolloga, z glowa nie ma zartow, trzymam kciuki zeby sie wszystko ulozylo! :)

Gość adam

Polecam kompresy Flex dla całej rodziny, świetna rzecz przy dzieciach, ale razem z żoną też sobie robimy takie oklady wyjątkowo często.