Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia277

jestem cholernie zazdrosna o niego, mam chyba powod

Polecane posty

Gość asia277

w ten piatek on idzie na impreze z pracy, mozna zaprosic osoby bliskie... ja nie moge isc bo wyjezdzam w waznej sprawie sluzbowo ale bedzie na tej imprezce moja znajoma, ktora zostala zaproszona przez kolege mego faceta a tak naprawde podwala sie do mojego chlopa :( jak mam to przezyc?

Gość Aga_Agniecha
co ma być to..będzie....

no to najnormalniej w swiecie masz pecha.... gdzies tu byl podobny topic o imprezach integracyjnych dla pracowników...:P

Gość asia277
latwo mowic...moze sie to skonczyc zle co nie?

Gość ciekaaawska
powiem Ci tak kochana! Ty masz sie zcego obawiac, ja jestem osoba ktora pracuje w agencji reklamowej i czesto mamy zlecenia dla duzych firm by zrobic im impreze integracyjna itd.... zawsze sa jakies hostessy i faceci dostaja na glowe, dziwczyny sa tam tylko po to by pomoc nam przy konkursach cz zeby poprostu tanczyly z goscmi... zadna nie chce miec nic do czynienia z facetam chodzi mi o sex... ale nie raz dostawaly propozycje, faceci zachowuja sie jak zerwani z lancucha , maja obraczki a mimo to zachowuja sie jak by byli kawalerami...

Gość Aga_Agniecha
Niby tak ale wiesz co jezeli on cie nie zdradzi to cię kocha a jak zdradzi to frajer a po co byc z frajerem?:D

Na takich imprezach po alkoholu to różnie się dzieje ale nie panikuj tam jeszcze będzie więcej kobiet nie tylko ta ,a zresztą może ten znajomy jej będzie pilnował .Pozdro

Gość Prezes.................
a ja ci powiem że ok 9 lat chodze na takie imprezy i zawsze z jakaś zakręce ale to przecież nic złego, ja nie zdradzam mojej zony kocham ją :) a to ,że pobawie sie z jakaś podotykam szepne cos na uszko to nie dramat

Gość asia277
chyba bardziej obawiam sie o moja znajoma ktora nigdy nie miala chlopa i zaczyna mego wychwalac pod niebiosa jaki fajny, mily, zaradny oj czuje ze w piatek bede wkurzona na maksa

Gość ciekaaawska
wiadomo ze faceci zdardzaj ale czy zrobi to w wazym wspolnym lozku jak bedziesz w parcy czy na tej imprezie to co za roznica??

Gość ciekaaawska
prezes a ty ile masz lat?

Niektórzy mają we krwi polowanie i zdrady i są łasi na komplementy i miłe słowa ale muszę obronić facetów i powiedzieć ,że większość z nas można spokojnie puścić samych na impre ,pozdro

Gość ciekaaawska
golf z niemeic, wiekszosc zdradza! a mniejszosc jets wierna. pracuje w tym od 3 lat i wierz mi ze 1/4 jest pozadna reszta sorry ale powinni dostac przez leb za zachowanie:((