Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahmmm

Jak długo mogę czekać na okres? Napiszcie coś...

Polecane posty

Gość ahmmm

Dziewczyny ile najdłużej czekałyście na spóźniający się okres przy nie udanej próbie starania o dzidzię?? Mnie okres spóźnia się 5 dzień a brzuch ciągle obolewa i nie wiem co myśleć... :/ ?? Ciągle czekam ale nie wiem czy jeszcze zdąży pojawć sę @ a czy mogę powoli zacząć się cieszyć..

Gość mikamam
5 dni to , test napewno pokaze II tluste krechy pod warunkiem ze jestes w ciazy a tak poza tym to 5 dni tez malo, mi okres potrafil bez wyrazniej przyczyny spoznic sie 2 tygodnie (w ciazy nie bylam jednak) czasami tak mam do dzis, ze okres spoznia sie tydzien... mysle ze test wszystko zalatwi ;)

Gość ahmmm
Wizytę mam umówioną na przyszły tydzień dopiero, jednyne co mogę zrobić to test i ewentualnie czekać co dalej. Byłabym wdzięczna gyby któraś z was napisała coś więcej.

Gość mikamam
no ale co mamy napisac??? nikt nie zbada cie internetowo takie spoznienie dla jednych to duzo dla druich jeszcze w "normie" jak chcesz jakas konkretna odp to zrob test i juz pozniej pochwal sie na forum, mozesz smialo zrobic go nawet wieczorem :) napewno wyjdzie ja swoj zrobilam na pare dni przed @ i juz wyszedl pozytywnie napisz pozniej koniecznie jaki mialas wynik

Gość ahmmm
:) Tak, wiem, że 5 dni to mało ale mnie nie spóźnił się nigdy, wszystko jak w zegarku. Jutro kupię test i zobaczę co i jak. Dziewczyny piszcie jak było u was :)

Gość ahmmm
Nie chcę być źle zrozumiana. Nie chodzi mi o to by któraś z was zawyrokowała czy to ciąża czy też nie, ale żebyście napisały jak było u was ze spóźniającą się @ mimo braku dzidziusia bo i tak może być w moim przypadku, choć wolałabym II krechy jutro :)

Gość ahmmm
Wczoraj zadawałam pytanie, a dziś mogę powiedzieć, że w drugim cyklu starań udało się zobaczyłam II grubaśne kreski :) :) :)