Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

pytanie o forum

Polecane posty

no to jeszcze jedno pytanie, chyba ostatnie juz: skad bierzecie te \"bużki\"?

Musiałaś, polihymnio, ujawnić się kiedy rejestrowałaś czarny nick...nie ma innej opcji ;) Czasem się tego nie pamięta, a potem boli :D frrr...:D ja wiem to jest dziecinnie proste, jak zauważył Wujek Dobra Rada, ale czasem oczywistości umykają ;)

haha udalo sie, ale jaja i wy to wszystko pamietacie? wiecie zawsze jak wstawiac nawiasy i dwukropki? czy korzystacie ze sciag?

mamy gg i korzystamy z tych buziek na komórkach;) więc przynajmniej ja znam je napamiec;) chyba jak i reszta forumowiczów:P

no coz moi drodzy forumowicze. dziekuje wam bardzo serdecznie za pomoc i w razie potrzeby juz wiem gdzie sie zglaszac;)

No, zgłaszaj się :D ja się lubię śmiać :D Życzliwie, rzecz jasna ;) W razie czego, krzycz: Naniu!!!! :D A poważnie, to najnormalniejszy topik od dłuższego czasu....jacie...;)

Gość łączenie____
errata: "przestań" oczywiście uroki Kafeterii :D

Do tego jeszcze nie doszło :D Ale szukam ludzi, którzy to robią. No i paru już znalazłam :) Zainteresowany? Zaintrygowany? Zaciekawiony? :D I jak się czujesz na kafe?

ani nie zainteresowany ani nic w tym stylu. \" kazdy jakies hobby ma\". ja raczej sie tym nie interesuje. natomiast jesli chodzi o kafeterie to ja nie jestem tu pierwszy raz, tak tylko powiedzialem zeby glupio nie wygladalo ze nie wiem jak pisac na forum. przyznaje sie i jest mi wstyd ze sklamalem iz jestem tutaj po raz pierwszy. jestem tu dosyc czesto. lubie czytac wypowiedzi roznych ludzi. czesto przesiaduje na erotyce i smieje sie z roznych \"podszywaczy\". sam zalozylem nawet jeden topik o filmie requem dla snu ( moj ulubiony film ), poniewaz bylem ciekaw opinii innych ludzi na temat tego filmu.:)

Jest Ci wstyd, akurat! :D Tu każdy robi takie numery, nie dziwi nic :D Obserwator, to moja rola! Nie zabieraj kurna, no! Wrrr....

nianiu droga z tymi pytaniami to ja na prawde chcialem sie wszystkiego dowiedziec. kogo mialem spytac?

jak to robisz ze za kazdym razem gdy cos piszesz to masz wpisany ten adres o ktory cie spytalem? zloscisz sie na mnie, bo zrobilas wrrr

i co znaczy ze modyfikuje strone za kazdym wpisem i mam odswiezac?