Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ac20

pomozcie

Polecane posty

Gość ac20

tydzien przed spodziewana miesiaczka wystapilo u mnie lekkie krwawienei na poczatku myslalam ze to okres ale trwalo to tylko 3 dni a krwawienei bylo bardzo skąpe 2 dni temu powinan wypasc mi norlanie miesiaczka i dalej czekam czy jest mozliwe ze krwawienei kotre wystapilo tydzien wczesniej to meiisaczka tylkoze taka skąpa? albo co to moze znaczyc

Gość Agatka-
Hmmm! Dziwna sprawa! i co potem zero palmienia???

Gość ac20
no o d ta,tegp czasu nic

Gość Agatka-
A ciąża? Jest możliwość???

Gość ac20
wlasnei tegop sie obawiam choc racjonalnie jest to malo prawdopodobne 2 dni przed krwawieniem kochalam sie z chlopakiem ale mial gumke i wyszedl przed wytrsykiem widc to raczej niemozliwe a wczesniejsze stosunki byly w sieprpni a po nich mialam normalnie misesiaczke taka jak zawsze

Gość Agatka-
No właśnie też tak myśle. Ja też czasem mam skąpe, a czasem straaaasssnie obfite. Idz do lekarza :-)

Gość Agatka-
Uuuu ciąża raczej wykluczona. Zrob testy albo leć do lekarza.

Gość ac20
wybiore sie w przyszlym tygodniu ale chcialam zobaczyc co wy macie na ten temat do powiedzienia... ale kurcze okres tydzien wczesniej???

Gość ac20
juz sama nie wiem co myslec do czasu zanim pojde do lekarze ciaza przeciez to raczej nie jest, w sumie teraz jzu nic nie wiem obawiam sie ze moze jednak tak ... choc to raczej niemozliwe prawda?

ciąża to napewno nie... pomyślmy logicznie... przecież twój chłopak miał gumke i wyszedł z ciebie przed wytryskiem więv... jak by mogło dojść do ciąży??? może to właśnie był okres te krwawienie :) więc sie nie martw :)

Gość Agatka-
Okres moze się przesunąć od stresu niewłaściwej diety itd. GŁOWA DO GÓRY!!! Nie jesteś w ciąży!!!

Gość ac20
dzieki dziewczyny! wiecie same ze niby ma sie pewnosc ze to nie ciaza ale gdy cos idzie nie tak jak zawsze zaczyna sie panika... no to teraz nic tylko czekac =] jeszcze raz dzieki za wszystko

od stresu to akurat się późni okres.... no ale powiem ci że może to jest od tego że od dawna nie uprawiałaś seksu.... bo sama mówisz że twój ostatni raz był w sierpniu... wiec to może to. Ja jak zaczęłam współzycie to mój okres tak sie rozregulował że szok :( więc może ten za wczesny okres to może to że dawno nie współżyłaś :(

Gość ac20
no to mamy ten sam problem eeh troche sie boje ze to moze byc ciaza choc wiem ze to nierealne

Gość ac20
anula17 _ a tez mialas takie krwawienia 3 dniowe na tydzien przd planowana miesiaczka i teraz nie am okresu? moze to wlasnei byl ten ów oktres?????? eh

Ejjjj to nie może być ciąża ac20 bo ja sie zabezpieczałam... chociaż już zaczynam w to wątpić i sama sobie wkręcam:(

Gość ac20
no i tu klejny przyklad ze mamy identyczna historie bo my tez uzywalismy gumek;/

Gość ac20
anula17 jak bedzies zodezwij sie

Gość karina29
nie stresuj się, nie możesz być w ciąży, może mialaś jakąś sytuację stresową????

Gość ac20
kurde teraz juz sama nie wiem .... strasznie sie stresuje choc nie powinnam;/ mam tylko nadzieje ze to byla wszcezsniejsza miesiaczka i kolejan pojawi sie w nastepnym miesiacu

Gość też do lekarza się kwalifikuje
u mnie już jakiś czas wygląda to tak, że mam plamienia na początku a potem "okres właściwy". Ostatnio jednak to już przegięcie było: 2 dni plamień potem dzień przerwy a potem dopiero okres. Właśnie mi się zaczyna. Już 2 dzień mi się tak zaczyna:(. Jak się skończy idę do gina.

Gość też do lekarza się kwalifikuje
ps. w ciąży nie mogę być