Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imflyinghigh

SOCZEWKI KOLORYZUJĄCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

boze nie wiem jak on sie nazywa. To sa takie male biale buteleczki plastikowe pakowane w duze pionowe niebieskie pudelko.

Gość Ann.
Nie wiem co wy w ogóle gadacie - zakładnie soczewek 30 minut? Mi za pierwszym razem zajęło to pare sekund. Swoje kupiłam na allegro za 80 zł. Mam niebieskie oczy, soczewki kupiłam w kolorze aqua.

Gość jaa xD
racjaa... .(!!!!!!!) zakładanie soczewek 30 minut.????!!! o lol . ja zakładam je jakieś 30 sekund. mam fioletoowe ;D ślicznie wyglądają. osobiście polecam miesieczne , te półroczne po jakiś 2 miesiącach są już tak jakby twardsze, brudniejsze i nie takie kolorowe jak na początku. natomiast 1 miesieczne sąą cool caly miesiąc xD zaletą jest tez to ze co miesiąc mozesz zmienic sobie kolor.

Gość piwnaoookoaaa
ja mam piwne oczy i nosze okulary -0,5 ( wada nie jest duza wiem ale lekarz zalecil to nosze) czy jak kupie zielone soczewki to kolor wyjdzie ok? bo slyszalam ze nie wychodzi na ciemnych oczach...

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci

Gość walecik
teraz są same zeróki kolorowe na allegro po 24zł na CAŁY ROK używania ;P tylkko trzeba chyba w tym płynie moczyc :)