Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

facet pyta czy jestem dziewica

Polecane posty

Gość o jezu..

pewien koles na gg spytal ile mialam lat jak to zrobilam. Nie chce powiedziec ze niedy tego nie robilam, wiec nie wiem co odpisac...Mozliwe ze sie z nim niedlugo spotkam, bo swietnie nam sie rozmawia, jestesmy z tego samego miasta i nie chce mu mowic o moim dziewictwie przez gg. By the way mam 19 lat, on rowniez.

to napisz np ze porozmawiacie o tym pozniej;) a tak w ogole dlaczego nie chcesz mu mowic ze jestes dziewica? myslisz ze cie wysmieje? jesli tak to po co chcesz sie spotkach z takim idiota?:)

Gość o jezu..
nie sadze zeby mnie wysmial, ale dla facetow to jest chyba dziwne po prostu i moze sie boja (wstydza?) sama tego nie rozmumiem. Mam zamiar mu powiedziec ale tak przez gg..? ale w sumie to nie wiem czy sciemnianie ma jakis sens...chyba masz racje powinnam mu powiedziec wprost jak mu sie nie podoba to niech spada!

Gość powiedz prawde xxx

Gość ululu
Żałosne to jes to że o taie sprawy pyta się dziewczyny która jest właściwie obca osobą. to nie wypada

Gość kobieto puchu marny
powiedz mu ze nie jego sprawa

Gość ile razy sie mnie ktos
o to pytal to mowilam, ze to moja sprawa i ucinalam rozmowe na ten temat :O A do tego, jakby sie o cos takiego zapytal nowo poznany facet to zakonczylam znajomosc :O

Gość kobieto puchu marny
a on ci powiedzial czy jest prawiczkiem?

Gość trtrtrtr
bez względu na to czy się jest czy nie jest nie powinno się odpowiadać mężczyźnie, na dodatek nieznanemu, na gg, na tak osobiste pytania postawione pytanie świadczy też bardzo źle o pytającym