Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama2dzieci

Szukam niani w poznaniu

Polecane posty

Gość Mama2dzieci

Witam. Szukam niani dla moich dzieciaczków :-),takiej która kocha dzieci i którą one pokochają . Synek ma 11 miesięcy ,a córeczka 6 lat (chodzi do zerówki) Praca na stałe. Mam nadzieję ,że na wiele lat. Może tak mi się uda znaleźć panią która zawodowo stanie się członkiem naszej rodziny :-)

Gość poiu
napisz cos blizej na temat tej pracy np czego wymagasz ile placisz..,co rozumiesz przez pojecie OPIEKA NAD DZIECMI?ile godzin?

czy tylko opieka nad dziećmi czy również jakieś dodatkowe prace domowe? ile godzin dziennie? w jakiej dzielnicy Poznania?

Gość poiu
o to samo mniew wiecej pytalam ale zalozycielka topiku chyba poszla spac

dlaczego tutaj szukasz ,na kafeterii!!! są od tego birra ,bierzesz tak kogoś od z ulicy??? to są twoje dzieci wiec dobrze poszukaj ,najlepiej popytaj znajomych ,moze ktos moze cos ci polecić ,najlepiej sprawdzona niania .Dziwi mnie fakt ,ze w ten sposób poszukujesz nianie ,no ale to twoje sprawa ,ja wyraziłam swoja opinie:)

Szukam osoby dyspozycyjnej. Praca 5 dni w tygodniu do5 godz.dziennie płatna miesięcznie 700zł. Każda dodatkowa godzina 10zł. Zakres obowiązków to przedewszystkim opieka nad maluszkiem czasem dwojgiem na raz.Na szczęście dzieci się kochają i obecność siostry jest raczej pomocą (przynajmniej narazie..) W czasie naszej nieobecności w domu niania zajmuje się psami i kwiatkami. Mamy panią ,która zajmuje się sprzataniem i całą resztą.

Gość poiu
jak moge sie z toba skontaktowac?

Pytałam znajomych.Wszystkie nianie zajęte:-( Do tej pory przyjmowałam nianie z ogłoszenia w gazecie. Ostatnia pracowała u nas dwa lata.Byłam z niej bardzo zadowolona. Niestety życie układa się różnie.Niania musi odejść :-( To ze bierze się nianie z agęcji tak naprawdę niczego nie gwarantuje. Moja niania odchodząca była z ogłoszenia i była naprawdę dobrym człowiekiem. Na ogłoszenie tym razem odzew był kiepski.Pomyślałam więc że może tak się uda. Zobaczymy.

Proszę o napisanie mi parę słów o sobie na adres nianiado2dz@gmail.com Nie napisałam jeszcze,że praca napewno będzie też w weekend-y,raz albo dwa razy w miesiącu i czsami wieczorami :-)

Miłe panie,idę spać. Rano sprawdzę czy ktoś jeszcze się odezwał i odpowiem na wszystkie pytania.Właśnie,dzielnica to Sołacz. Osoby zainteresowane bardzo proszę o maila z paroma słowami na swój temat (wiek, doświadczenie zawodowe,dyspozycyjność,zainteresowania, dlaczego chcesz zostać nianią,czy lubisz zwierzaki,jakie masz wady ,jakie zalety itd i tp.) Jeśli ktoś zna nianię która właśnie szuka pracy ,a jest godna polecenia ,to bardzo proszę o namiary :-) A teraz dobranoc....

Do skwierka: Dzięki za propozycję :-) Widzę że próba szukania niani na forum nie przyniosła spodziewanych efeków. Odzew niewielki. Nadzieja umiera ostatnia,więc dalej czekam.