Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula_aaa

ściąganie paznokci akrylowych

Polecane posty

Gość z1aaaabaaaa
A gdzie można kupić aceton?? Dziewczyny,ostatnio ściągnęłam sama paznokcie żelowe, moje własne są zniszczone i został na nich klij /żel cholera go wie co to jest ,a w dodatku nie udało mi sie zdjąć całych tylko część nadal została na moich paznokciach , wiec teraz wygląda to strasznie , poradźcie co mogę zrobić

Gość evi.wl
a czy zamiast acetonu można ściągnąć je zmywaczem na bazie acetonu??będę dzisiaj to robić, ale pewnie same odpadną bo przenoszone :) do z1aaaabaaaa -> najlepiej idz z tym do kosmetyczki, zrobi Ci pozadek.

Gość z1aaaabaaaa
Ja obciełam wystającą część tipsa, a to co zostało na moim paznokciu dłubałam , próbowałam podważyć żeby odpadło , no i większej części sie pozbyłam , ale sporo zostało i teraz wygląda to okropnie, czy tylko kosmetyczka sobie jest w stanie z tym poradzić? I jak ona to robi? czego używa? Czy ewentualnie sama mogę to zrobić? Ile to kosztuje u kosmetyczki?

Gość evi.wl
nie ma pojęcia czym się żel usuwa, mogę zapytać koeżankia le dopiero jutro. ja bym jednak do kosmetyczki poszła żeby juz nie cudować.

Gość z1aaaabaaaa
evi.wl =====> dzięki , jak możesz to zapytaj koleżankę i napisz jutro :)

Gość z1aaaabaaaa
evi.wl ------> jak tam , udało Ci się czegoś dowiedzieć? A może ktoś inny pomoże jak sie tego pozbyć?

pozostaly zel trzeba spilowac pilnikiem.. takim papierowym. aceton rozpuszcza tylko plastikowego tipsa, reszte trzeba spilowac.. tylko delikatnie, w dobrym swietle zeby nie uszkodzic paznokcia :)

Gość z1aaaabaaaa
ert.........dzięki , spróbuje :)