ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 10, 2007 w nos :-o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Październik 10, 2007 a w klitoris..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 10, 2007 w klitoris mi ciepło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tett Napisano Październik 10, 2007 a palce dłoni? i co to jest "klitoris"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomoge Napisano Październik 10, 2007 a ja sie w nocy przeziabilam .....spiac tylko pod przescieradlem ..........idzie zima!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 10, 2007 o w palce dłoni też mi zimno, brrrr....chamy nie grzeją jeszcze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jasne hehhe Napisano Październik 10, 2007 Oj no to rzeczywiście chamy :) U mnie już grzeją od konca września. A gdzie Ty mieszkasz że jeszcze nie grzeją i masz kostuchę w mieszkaniu?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Październik 10, 2007 spieszę z wyjaśnieniem ;) http://www.know-library.net/images/thumb/1/1f/199px-20030520015715!Clitoris.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 10, 2007 brrrrr, w bloku, niby ocieplany był, ale cóż z tego jak mi zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frk-0999 Napisano Październik 10, 2007 http://www.know-library.net/images/thumb/1/1f/199px-20030520015715!Clitoris.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no jasne hehhe Napisano Październik 10, 2007 No ja też w bloku ale kaloryferki cieplutkie, aż musialam wczoraj skręcić tak buchało z nich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciepłe mleko bez konserwantów 0 Napisano Październik 10, 2007 opieprzę ich i tyle. Mam na sobie skarpety opatulona jestem kocem i telepie mną jakby -10 było co najmniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach