Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieszka c

Czy usg czesto sie myli?

Polecane posty

Ja dowiedzialam się w szóstym miesiącu że będzie dziewczynka i jest dziewczynka:)Ale na sali leżały ze mną dwie babki,obydwie miały mieć dziewczynki a urodziły chłopców więc na 100% nie wierzyłabym lekarzom.

Ja jak narazie miałam 2 razy potwierdzone że bedzie dziewczynka...za drugim razem wziełam lekarza pod włos i powiedziałam, że jeszcze mi nie mówił bo Mała się wierciła:P powiedział, że dziewczynka:) Wczoraj byłam na ostatnim USG i stwierdził, że się nie myli i jak tak powiedział, to tak bedzie...z tego co wiem ten lekarz rzadko się myli co do płci...ale też póki nie urodzę nie bedzie pewności:) Mam rzeczy ogólnie uniwersalne, w uniwersalnych kolorach, mam też co prawda troszkę różowych, bo nie mogłam się oprzeć:) W tym roku u mnie w mieście większość chłopców się rodzi...jak na zatrzęsienie:)mówię Wam...dwie sąsiadki urodziły w tym roku (1 siedem mies. temu, druga 3 miesiące temu), obie mają chłopców...jedna z nich opowiadała mi że na sali gdzie rodziła było tego dnia 5 porodów z czego 4 chłopców:D

Gość ELENASSS
agnieszka c ja tez sie boje mi powiedziano ze chlopiec i mam wszystko na chlopca jak sie pomylil to .......... a jakby tez u ciebie sie pomylil to sie wymienimy:)