Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealna-prawie

Rady

Polecane posty

Gość idealna-prawie

Jak doświadczona i otwarta na nowe pomysły mężatka może dogodzić swojemu facetwoi. Nie chodzi mi o zmianę pozycji, kolacyjkę, świece, wspólnę kąpiel, różne rodzaje seksu, striptiz. Czekam na propozycje!

Gość Chyba tak
Niech pozwoli mu isć się napic z kolegami

Gość ale jest i będzie
wykup mu abonament do burdelu

Gość propozytor
proponuje do zwilzenia muszelki przed samym zblizeniem nasmarowac jego fajke butaprenem reszte z tubki wycisnac do celofanowej torebki a nastepnie troche sie poinchalowac :) oboje bedziecie wniebowzieci

Gość może choć raz
ugotuj jadalny obiad i daj mu spokój choć w jeden wieczór. Na pewno ma już dość tych Twoich codziennych figli -migli. Co za dużo to nie zdrowo.

Gość własnie
i pozwól mu pochodzić po domu w rozlazłych gaciach i podkoszulku, nie czepiaj się, że sie nie goli, no i chłodne piwo w lodówce będzie mile widziane :) jednym słowem luuuuzzikkk

Gość Annoo
Facet jest osobą z zasady leniwą i z pewnością doceni jak dasz mu jakiś czas spokój, a on się rozluźni przy zimnym piwku

Gość wesolutkaD
przyprowadz mu kochanke np mnie ja pokaze mu co znaczy prawdziwa kobieta a nie taka łajza jak ty :)

Gość idealna-prawie
Na wszysto jest czas i pora nudne życie seksualne prowadzicei. Mój facet ma czas na zimne piwo, kolegów i inne duperele- ale co ja robię tłumaczę się? Przykre, że wasze partnerki i partnerzy nie potrafią wam sprwić cielesnej przyjemności i jest tak banalnie, że marzycie jedynie o zimnym piwie. Widzę, że wiekszośc pisze z autopisji bo wasi partnerzy nie są zadowolni z banału życia jaki im fundujecie. Ja o seksie, a wy o obiadku paranoja. No cóż łajza- nie obrazisz mnie dla mnie jesteś śmieszna.Wiesz chyba dowartościowujesz siebie pisząc o sobie WSPANIAŁA KOCHANKA, no cóz rzeczywistość wszystko weryfikuje. Nie mam zamiaru podbudowywać swojego ego pisząc o swoich wyimaginowanych ujejętnościach jak ty.

Gość ide o zaklad ze jednak facet
najbardziej doceni dobry obiad, porzadek w domu i swiety spokoj, Przez zoladek do serca i innych czesci ciala. On ma sie wyluzowac i czuc dowartosciowany, wtedy wyjdzie z niego ogier. Moze byc zw\yczajnie zmeczony i znudzony wszytkimi pomyslami, ktore mu fundujesz. On ma cie kochac, czuc sie w twoim towarzystwie komfortowo i bezpiecznie.Dobrze, jak mu zaimponujesz jakas cecha osobowosci, ktorej dotad nie poznal - umiejetnosciami w jakiejs dziedzinie, blyskiem intelektu.