Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecjaaaaaa.

ile lat i ilu partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość julita 26 lat
4

Gość oldboy 69
69 lat osiem partnerek.Bylem bardzo niesmialy do dziewczat.

23 lata-1 partner z czego jestem bardzo zadowolona. Ja tez byłam jego pierwszą kochanką i jesteśmy szczęśliwi, że zawsze należeliśmy tylko do siebie:D

Gość Basiunhia 23
23 lata jeden partner seksualny ja jego też pierwsza jedyna :)

Gość prawiczek maciej
35 lat i zero sexu to niestety szczera prawda

Gość ajaaaaa
26 i zeroooooooooooooo buuuuuuuuuuu

Gość Głupi Beznadziejny Prawiczek
33 lata. Zero partnerek. Dwie ręce. A teraz możecie mnie poniżać z powodu nieśmiałości i tego, że napisałem prawdę.

Gość allikasynka
37 lat i 9 partnerów.Od 3 lat jeden stały:)

Gość simona37
jak byłam młoda to od 17 roku życia do 31 lat miałam 12 partnerów. Kilku z nich to był jednorazowy niewypał

Gość chyba jestem straoscwiecka
24 lata 2 partnerow

Gość jacek wacek
43 lata ok. 30 kobiet

Gość edziaaa90009
20 lat jeden partner ciągle i ten sam od dwóch lat i mam nadzieję że już na zawsze :)) pierwszy raz 18 lat z nim ;p

Gość pan jan z łan
jestem trochę starszy 39 lat i miałem dużo kobiet, nie wiem dokładnie , ale statystycznie to co 2 miesiąca innna z wyjątkiem 9 miesięcy kiedy to byłem jedyny raz w życiu zakochany no i wierny;)

Gość Seksualny oldboy
65 lat 148 partnerek, żadnego chłopaka, najmłodsza 15 lat(wyglądała bardzo dorośle) najstarsza 20 lat starsza( ja 18 Ona 38 lat)

Gość ja wyrywam
panienki z disco co sobota na bzykanko a mam dopiero 22 lata:)))) Zaczolem tak od 16 lat

Gość lubię facetów
a najbardziej to co maja między nogami, im grubszy pal tym lepiej , długość nie jest aż taka ważna. Mam 34 lata od 3 lat mężatka ale mam kochanków tak co pół roku to innego. Ilości stosunków nie zliczę, bo już dawno się pogubiłam:((

Gość ania_z_wrocka
ja mam 17 lat i jestem dziewicą:))

Gość taki chanmowaty jestem
Głupi Beznadziejny Prawiczek Ty chyba masz dwie lewe ręce i lewego siusiaka:)) Weź się ogarnij facet i poderwij jakąś laskę, postaw jej drina i już jest twoja. Przynajmniej jak będziesz umierał, to sobie pomyślisz jak to fajnie było sobie zamoczyć:))

Gość Marynka ze Młynka
36 lat 2 partnerów

Gość ruda lesba
mam 35 lat, miałam 7 partnerów, 3 kobiety. Z ostatnia partnerką jestem już 6 lat:))

Gość mr paolo
38 lat, partnerka jedna na stałe od 6 lat. Kochanki po 2 naraz, podrywam laski w różnych miejscach na szybki seksik. Wszysykich było koło 100 jeśli wliczać jednorazowe dmuchanie

Gość średnia krajowa
31 lat, 6 partnerów, w tym dwa stałe związki. Mam jeszcze ochotę na kilku, ale niestety niedługo będę zaobrączkowana, więc mogę tylko pomarzyć....

Gość ania kocha inaczej
też lubię dziewczynki:) Mam 29 lat i mam dwie przyjaciółki, kochamy się często wszystkie, a do tej pory miałam 2 inne bliskie kobietki i 1 faceta , ale faceci mi nie odpowiadają, więc zostanę na zwsze wierna kobietom:))))

Gość kolorowankaaa17
17 lat- 1 partner. w wieku 15 lat pierwszy raz-od pol roku nikt i nie planuje. chce skonczyc z 2 w sumie, ten drugi to ktos z kim spedze reszte zycia-jesli oczywiscie ten ktos sie kiedys znajdzie:)

Gość jestem nieśmiały
i do tej pory miałem tylko 2 dziewczyny. Z jedną się przespałem w dniu moich 18 urodzin - to był prezent od kumpli, a z drugą to była siostra kumpla pijana jak bela podczas ogniska na zakończenie wakacji. Mam 22 lata

Gość MatyldaS
28, partnerów 7, partnerek 0, 1 raz-21 lat

Gość Myśliwy
Dla mnie kobieta która dajmy w wieku 30 lat miała więcej niż trzech samców(myśle o stałych związkach) partnerów seksualnych jest nie do zaakceptowania w sensie matki moich dzieci,jako przygoda owszem ale nie partnerka na poważny związek, to nie wchodzi w grę.Jestem w stanie zrozumieć że ktoś planował z kimś życie i dlatego dochodziło do współżycia( zakładam że można sie pomylić max trzy razy) ale pierdol.. z połową osiedla przekreśla jak dla mnie taką osobę.

Gość zenek z parafi
moja pierwsza baba to na festynie za remizą miałem wtedy 17 lat i nie zdążyłem skończyć jak mi rozpinała rozporek, a do tej ppory 3 w tym moja ślubna.

Gość suka i tyle
mam słabość do prawiczków. strasznie mnie kręci rozprawiczanie takiego młodego chłoptasia:)) Do tej pory miałam takich okazów 9 sztuk, z czego 2 to naraz, a ja mam 31 lat i lubię te klocki:))) Aha, no i mam męża od 1,5 roku.