Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Co na swędzące, suche usta?

Polecane posty

Słuchajcie, nie moge sobie poradzić już zmoimi ustami. Nie są za duże, a jak mi jest zimno robia się jesczez mniejsze, sine, blade, poza tmy jak nie posmaruje ich błyszczykiem to natychmiast mnie swędza, wysychają, no mam dośc, musze się co chwile smarowac bo nie wytrzymuję, moj facet narzeka ze ciągle sie maluję a on sie wyciera, a ja nie moge nawet 5 min bez blyszczyka na ustach wytrzymac :/ poza tmy sa takie blade... wsyztskie pomadki, szminki ochronne mi nie pomagają a jedynie zostawiają biała obwódkę na ustach (fuj) :/ kuracja miodem też średnio dała... znacie coś dobrego na lepsze ukrwienie ust i poprawienie kondycji skóry na nich?

mozesz zrobic ,,piling\'\'ust,uzywajac jakiegos delikatnego pilingu do twarzy;-)a na lepsze koloryty,to jak myjesz zemby to przez chwile masuj szczoteczka tez usta;-) polecam tez smarowanie ust kremem dziecinnym bambino;-)wyprubowane,pomaga;-)

Gość balbinka567
carmex!!!!! rewelacja, moze smak i zapach niezbyt ale działa swietnie!

Gość mirabelkaa32
Warto wybrać efektywny produkt dedykowany do pielęgnacji suchych, spękanych warg, zadartych skórek, przesuszonych plam i drobnych pęknięć. http://decubal.pl/basic/lips-amp-dry-spots-balm Pozdrawiem, Iwona Drobicz eRzecznik Decubal

Gość Krystynka Zanotta
Postanowiłam wypróbować ten krem na usta i muszę powiedzieć, że jest OK. W sierpniu dużo chodziłam po górach i właśnie używałam go, czasami wiało niezle, a usta nie były spękane. Jest Ok i będę go też używać w zimie.

Gość gość
Żałosny spam.

Gość gość
a dziękuje Pani eRzecznik za radę ponieważ od dłuższego czasu poszukuje w aptekach dobrego kremu do ust a teraz zakupię balsam do ust Decubal.

Gość gość
Tak jak ktos pisał powyżej. TISANE. Meeeega super. Na bazie miodu, z wieloma witaminami ale przede wszystkim A i E. Sprawdz opinie na wizażu :)

Gość gość
ja bardzo lubię Tisane oraz Decubala i tylko tych kremów do ust używam :)

Gość gość
żałosny spam, ten deg***al musi być koszmarnej jakości, skoro się nie sprzedaje i tak na chama trzeba go ludziom wciskać :/

Gość gość
decubal to szajs na parafinie :D a polecam miód jak nie masz na niego uczulenia, genialna sprawa na spierzchniete usta :)

Gość Wiolka805
wazelina, miód, olejki naturalne, np. olej kokosowy albo arganowy. Ja zima zazwyczaj używam takiego małego kremiku silnie nawilżającego z Decubala. Ma w składzie parafine, ale akurat ustom słuzy. Chroni je przed podraznieniami związanymi z wiatrem, czy chlodem

Gość gość
DEGÓÓWWNAL spamerska dziadówo!!!!!!!!!!!! Czy ten szajs jest naprawdę tak słabej jakości, że się w ogóle nie sprzedaje i trzeba go tak ludziom na chama wciskać.