Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokiczyjka

on na mnie wrzeszczy

Polecane posty

Gość to yjuy
to zrob tak wejdz z nim do mieszkania , i jak bedzie robil dla was kawe idz do jego rodzicow chyba cie nie pobije powiedz ze od dwoch lat jestescie razem a nie mialas okazji z nimi porozmawiac po chamsku i juz ..

Gość dream a little dream
cyt ,,odejsć? bo facet raz mówi, zę kocha a raz mówi, ze jestem gównem?'' dokladnie najgorszy rodzaj manipulatora- gdyby byl tylko zly to latwiej byloby zerwac ON NIE MA DLA CIEBIE SZACUNKU odejdz zanim sie wpakujesz na dobre- nie marnuj zycia

on nic nie widzi.. wszystko jets moją wina.. on na mnie wrzeszczy, moja wina, bo go zdenerowałam.. dzwonie do niego, wrzeszczy, rozłańcza sie, dzwonie znów, znów wrzeszczy i znów przerywa połączenie..ja juz dłużej tak nie moge..

Gość to yjuy
ma cie w dupie czesc zlotko zostaw go ...

przez osttanie 2 dni schudłam 3 kilo.. próbowałam sobie podciaz żyły, a on nawet nie zadzwonił zeby sprawdzić czy zyje.. :(

Gość to yjuy
masz tutaj wypowiedzi 63 . 63 razy mowia ze masz go zostawic to chyba oczyms swiadczy zastanow sie

ale czasami łatwiej podciąć sobie żyły niż uwierzyć w to, ze facet, na kórym ci zalezało traktuje cie jak szmate, ze te 2 lata były stracone i że ja jestem jednak coś warta.. dzis pokazuje mamie rany na nadgarstku.. poproszę o psychologa, bo sama sobie uż nie radzę.. przez niego uwierzyłam, ze jestem gównem..

Gość madra dziewczyna
masz rodzicow przyjaciol zapomnisz o nim ... lepiej pocierpiec pare miesiecy niz cale zycie.. a psycholog ok ale mysle ze skoro sama zalozylas taki topik to jestes madra dziewczyna i dasz rade i nie tnij sie wiecej bo jak sie opalisz to bedzie widac .

nie masz racji.. madra to na pewno nie jestem.. żadna mądra dziewczyna nie pozwala siebie tak traktowac i tkwić dał długo w tym syfie.. :(

Powodzenia w zerwaniu z nim...mam nadzieje ze to zrobisz bo jak sama juz pisalas uswiadomilas sobie ze on nie jest ciebie wart.. jesli chcesz jeszcze jakiejs rady napisz na meliska@op.pl pozdrawiam:)

Gość ja podejrzewam ze
jego rodzice moga miec jakies zaburzenia psychiczne, zaraz mi na mysl przyszli moi sasiedzi ktorzy sa chorzy i nie wychodza nigdy prawie z domu, unikaja kontaktow, nie pozdrawiaja itp idz do nich i sama sie przekonaj jesli maja zaburzenia psychiczne to beda mieli cos takiego w oczach, beda prawdopodobnie zaniedbani, w pokoju bedzie brud i nielad itp nieraz sie tak zdarza

Wiesz z tego co tu czytalam to uwazam ze najlepszy sposob to wlasnie kiedy przyjdziesz do niego a on pojdzie zrobic kawe lub herbate idz do jego rodzicow i powiedz o wszystkim ze on nie chce cie nikomu przedstawic a jestes juz z nim dwa lata..zapytaj sie o co chodzi oni powinni powiedziec ci prawde. meliska@op.pl napisz jesli chcialabys sie jeszcze o cos zapytac lub powiedz mi czy sie udalo i jak to wszystko sie potoczylo:)