Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokiczyjka

on na mnie wrzeszczy

Polecane posty

Gość nokiczyjka
bywam u niego.. w pokoju.. rodziny nie znam.. z nikim tam nie rozmawiam, siedzimy u niego i oglądamy film.. moja mama wiele razy mówiła i pytala, ze chyba sie mnie wstydzi skoro tak postępuje.. nie wiem sama już.. :( on moją rodzinę zna, przyjaciół tez.. moi rodzice nawet jak są święta czy jakies spotkanie rodzinne to pytają czy będziemy razem.. moi rodzice chcą zeby on byl na spotkaniach z moja rodzina.. keidyś jego tata miał imieniny, zapyatałam czy mogę wpaśc do niego, mieli gości, jakąś ciotkę z wujkiem, powiedział, ze on do mnie przyjedzie.. wieczorem mi wykrzyczał, ze powinnam sie cieszyć, ze wybrał mnie a nie ojca, że jest tu teraz ze mna a nie na imieninach taty.. :(

Gość rgfrgg
zaraz... to jednak bywasz u niego i widujesz się z jego bliskimi pozdrawiając ich? no to nie pisz że ich nie znasz

Gość to znaczy ...
cos mi sie wydaje ze ci rodzice cie nie akceptuja , nie lubia i on ma problemy w domu z twojego powodu moze sobie nie zycza kogos takiego jak ty...

Czy doczekam sie odpowiedz na pytanie dlaczego jeszcze z nim jestes??? bo ja tego nie rozumiem!!! powiedzialas mu ze jesli dalej tak bedzie to z wami koniec ale tego konca nie ma a dalej tak jest.. wiec dlaczego JESZCZE z nim jestes??

Gość nokiczyjka
wygląda to tak, wchodze do niego do domu, rodzice siedzą u siebie w pokoju, z korytarza krzyczę dzień dobry i zamykamy się u niego u pokoju.. jak wychodzę sytuacja wygląda tak samo, mówie dowidzenia z korytarza i zamykam drzwi

Gość to znaczy ...
to znaczy ... cos mi sie wydaje ze ci rodzice cie nie akceptuja , nie lubia i on ma problemy w domu z twojego powodu moze sobie nie zycza kogos takiego jak ty

Gość nokiczyjka
bo czasem serce jest silniejsze niż rozum.. może dlatego.. :(?

ło bosh..... nie każdy musi mieć super tesciów może oni Cię nbie akceptują, nie wiem, ale to chyba nie ma nic do rzeczy bo to młodzi sa razem i mają sie kochac a nie teściowie a moze po prostu mają taki mrukliwy charakter nie ma co z igły widły robić a to ze on na Ciebie wrzeszcy i tak się odzywa to już inna bajka weź go ustaw do pionu bo z czasem wcale nie będzie lepiej :o

Gość nokiczyjka
jego rodzic emnie nie znają wiec jak moga mnie lubic lub nie? powiem jeszcze, ze on siedzi u mnie od poniedziałku do piątku, jak z pracy wraca, robie mu jedzenie, gada z moim rodzicami, a ja jestem u niego czasami tylko w sobotę lub tylko w niedzilę..

Gość to znaczy ...
normalnie im nie pasujesz ..nie trzeba kogos poznac zeby nie akceptowac ..

Gość nokiczyjka
co mam zrobić?

Gość nokiczyjka
odejsć? bo facet raz mówi, zę kocha a raz mówi, ze jestem gównem?

odejść ale nie ze względu na sytuację z rodziną (też się zgadzam z osoba która powiedziała, ze wcale nie musza znac aby lubić, mogli się po prostu uprzedzić, niektórzy tak mają) tylko ze względu na jego zachowanie w stosunku do Ciebie

Gość to znaczy ...
dokladnie tak jak powiedziala moja przedmowczyni , zero szacunku dla ciebie , to typ prostaka i wygodniaka , obiadki u ciebie w domu itd uciekaj nim bedzie za pozno

Gość rgfrgg
przyszło mi do głowy że on może mieć tak złe układy z rodzicami, ze swojej winy, jak z tobą może właśnie widzisz jak na dłoni jego wadę polegającą na konfliktowości, może niechęci do otwarcia się na osoby życzliwe, może jakimś przymusie stawiania na swoim...

Gość nokiczyjka
w naszym ziwązku było dobrze tylko wtedy jak robiłam co on chciał siedziałam cicho i onic nie prosiłam..

Gość nokiczyjka
Właśnie myślałam o ciazy ze jak zajde to moze wszystko sie zmieni ?

Gość nokiczyjka
przyjaciele odwracają sie ode mnie, bo nie podoba im sie to jak wygląda ten związek i jak on traktuje mnie..po jakiejś kłótni z nim, mój przyjaciel powiedzaił, ze jesli do neigo wrócę to on nie chce sie ze mną przyjaźnic.. starclismy kontakt na pare lat..

Gość to znaczy ...
lub ci rodzice doskonale wiedza jakim jest czlowiekiem i on sie boi zebys nie poznala prawdy . ale nie o to tutaj chodzi ty go zostaw za to jak cie traktuje nie widzisz nie czujesz tego ...

Gość nokiczyjka
nie podszywaj sie, nie myślalam o ciąży

Gość nokiczyjka
chce mieć dziecko, moze wtedy jego rodzice zrozumieja ze my tak na powaznie

Gość to znaczy ...
Nokijczyka zal mi ciebie twojej glupoty i bezradnosci dziecko z kims takim? dorosnij i sie otrzasnij ty chyba zwariowalas no chyba ze chcesz zeby przy dziecku wyzywala cie od gnojek szmaty dziwki to gratuluje wspanialy wybor....

Gość nokiczyjka
jestem głupia,bo go kocham :( ale dziecko moze wiele zmienic? wyzej podszywki ;/

Gość nokiczyjka
nie chcę i nie myśle teraz o dziecku z nim! ktioś się podszywa.. zaraz zmienią sobie nick

Gość to znaczy ...
dziecko nie zmieni nic to bardzo naiwne z twojej strony ze tak myslisz .. zreszta rob co chcesz , najwyzej za glupote zaplacisz

ok, juz sie nikt nie podszyje bo założyłam hasło, ale powtarzam raz jeszcze nie chce miec z nim dziecka!!!!!!!!! i nie mysle o ciązy teraz!!!!!!! z nim..