Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woli młodsze

On woli młodsze....

Polecane posty

Gość woli młodsze

Postanowiłam napisać do waszego serwisu, ponieważ mam wielki problem i liczę na radę użytkowników. Od jakiegoś roku mój mąż zaczął zwracać uwagę na młodsze dziewczyny, takie 16-21-latki. - Jestem pięć lat po ślubie, oboje mamy po 25 lat. Układało nam się dobrze..., do czasu. Chodzi właśnie o te lolitki... - A przecież nie jestem jeszcze taka stara... - Mąż, gdy idziemy ulicą, bezczelnie patrzy się na mijające nas smarkule. Co dziewczyny w tym wieku mają w sobie, a czego nie mają nieco starsze kobiety? Wciąż zadaję sobie to samo pytanie... - Co więcej, te dziewczyny nie zawsze są ładne, często przeciętne z wyglądu - Widać mąż bardziej koncentruje się na ich młodości. - Nigdy nie skąpiłam mu czułości, ale może nie w tym rzecz? - Może on ma skłonności pedofilskie? Choć z drugiej strony, te panny dziećmi nie są... - Dlaczego mężczyźni wolą lolitki?

Gość młodsza
cos w tym jest ze dziady starsze leca na malolaty ja mam 17 i ciagle podrywaja mnie stare dziedki moze dlatego ze starsze babki sa zgryzliwe i maja nie wiadomo jakie wymagania gleba

litości! autorka ma 25 lat. to młoda dziewczyna, jeżeli dla Ciebie \"młodsza\" stara baba to 25-latka będzie Ci bardzo ciężko zaakceptować to co nie uchronne, a mianowicie, że też będziesz niedługo tyle mieć...

Gość
bo lolitki ubierają się lolitkowato :D może to go pociąga

Bo już \" taki zimny z niego drań...\" Bidula jesteś, a Twój \" facet to świnia\" :-o, są i tacy, niestety....

Gość woli młodsze
Ale czy to znaczy, że powinnam skreślić naszą przyszłość - Nie chcę tego robić. Jeśli dowiem się co go w nich pociąga, spróbuję mu to dać. Nie podejrzewałam, że kobieta z wiekiem tak szybko traci wartość ;(

Gość woli młodsze
Słuchajcie, to okropne! Znalazłam u niego na komputerze film z jego 12-letnią młodszą siostrą. On jej tam daje 20 zł i każe się rozebrać a potem... Kazał otworzyć jej buzię i... No, wiecie... Co robić? Czy to normalne???

Gość Mamrot
Takie młode potem umierają od nieświeżych jaj i gitara.

Gość woli młodsze
podszyw z tą 12-letnią siostrą

Gość już widzę błędne myślenie
już zastanawiasz się, co w Tobie nie tak, i co zmienic, żeby mu dac to co go pociaga w lolitkach. Kretyńskie myslenie jak dla mnie. TO NIE TY JESTEŚ WINNA I NIE TY MASZ SIE ZMIENIAC. To on ma problem, z którym albo sobie poradzi, albo nie. Ty dbaj o siebie przede wszystkim. A jakby co, po co Ci taki palant? Piszę "jakby co", bo moze to tylko "niewinne zainteresowanie". Ale jakby co, to znajdziesz sobie normalnego i fajnego. jesteś młoda, ile ja bym dała, żeby miec znów 25 lat. Trzymaj się. :)

Gość
ten podszyw był tak marny że szkoda słów :o

Gość blooom
25 to jestescie jeszcze młodzi, jak bedziecie mieli po 45 i bedzie sie ogladac za 16 to bym sie zastanawiala a teraz to spoko niech sie gapi, mógł wczesniej o tym myslec a nie po slubie :)

Też dałabym wiele,żeby mieć 25 lat.... Neurosa1 ma rację, to on jest gnojek, nieodpowiedzialny.....Po co taki się żeni ????????

Gość woli młodsze
jest mi tylko przykro, że mimo tego, że dbam o siebie - on sprawia, że czuję jakbym się strasznie postarzała... co go pociąga? Tylko jej wiek? Brak doświadczenia? Bo ciało mam wciąż młode i interesujące... więc podejrzewam jakieś sfery psychiczne... macie rację, nie będę się zmieniać na siłę w lolitkę! Boję się, że patrzenie przerodzi się w spełnianie fantazji

dla mnie to chore żeby na podstawie tego na co patrzy facet na ulicy wyciągać wnioski że facet lubi lolitki i snuć teorie pedofilsko-spiskową i że jest się nieatrakcyjną dla faceta to według mnie szczyt żałosności...trzeba mieć naprawdę niskie mniemanie o sobie...autorko współczuję Ci że nie radzisz sobie sama ze sobą...może psycholog?

Gość
dwa razy trzy kropki - to czyj to w końcu chłopak - jej czy Twój? Bo tak się zdaje, że chyba ona zna go lepiej i lepiej widzi jego zachowania niż Ty. Skoro coś ją zaniepokoiło to chyba ma ku temu powód... Ja bym też nie lubiła gdyby mąż się oglądal za małolatami. makijaja - a już się ucieszyłam, że raz mam rację... :D

ale dlaczego go po prostu nie spytasz? uważasz ze my tu na kafe wiemy lepiej? może mu się oczy tak zaczepiają po prostu. a myślenie złe o sobie typu stara nieatrakcyjna brzydka tylko dlatego że facet sie patrzy na inne kobiety na ulicy to naprawdę gruba przesada!!

Gość woli młodsze
Zapytałam... uciął krótko: wydaje Ci się Podam przykładową sytuację - Siedzimy w sporym gronie: 4 małżeństwa i 1 para, w knajpie. W pewnym momencie z rozmowy wynika, że na żarty wspólnie wybieramy najfajniejszą dziewczynę w barze. Głosy podzieliły się pomiędzy dwie dziewczyny: jedna piękna ok.28-30 (naprawdę zjawiskowa) i druga świetnie ubrana i oryginalna rudo-ognista zgrabna ok.26-latka... tylko mój mąż wskazał na najmłodszą w barze, około 19-latkę naprawdę przeciętnej urody, z brzydką cerą, nijaką fryzurą i boczkami wylewającymi się ze spodni biodrówek i krótkiej bluzki. Kumple zaczeli się śmiać: "No co Ty, kpisz chyba?"... a on na to: "młoda taka - fajna"... tego nie rozumiem ...

O czym w ogole mowisz dziewczyno:)? macie po 25 lat i mowisz ze MAZ WOLI MLODSZE:)? moim skromnym zdaniem 25 latek to dzieciak :) wiec nic dziwnego, ze podobaja mu sie dzieciaki. Ale tak to jest jak małzenstwo zawiera sie w wieku 20 lat...:O Ekhm, sorry jesli uraziłam :O

Gość woli młodsze
a jak przepraszam mam określić 16-latkę ... "młodsza" to chyba odpowiednie określenie...

Zatkało mnie... Może chodzi mu o to, że takie cielęta przeważnie są cnotliwe ? Może w tym tkwi sedno?

Gość
Czyli w jakim wieku nabywa się tę \"mądrość życiową\" pozwalającą zmienić stan cywilny? Dla 50-latki 30-latek może być dzieciakiem ;)

Gość woli młodsze
dobrze... mogę w takim razie napisać, że woli dzieciaki - ale wtedy urażę ewentualne czytelniczki w wieku, o jaki mi chodzi oraz zrobię z niego pedofila :P a te pannice dzieci nie przypominają może chodzi o domniemaną "niewinność" ale wątpię...

O boże...i po co od razu to przesadzanie co? :O Nie będę analizować w jakim wieku zdobywa sie \"te madrosc zyciowa\" :O Ale na pewno nie w wieku 20 lat:O I tyle no :O Wolałabym jeszcze dobrych kilka lat pobyc w zwiazku \"luźnym\" z takim dzieciakiem i przynajmniej wiedzialabym w odpowiednicm czasie, ze ma ciągoty do nastolatek:O Zreszta nie moj problem :)

Spotkałam się już z tym, że facet woli cnotki, ponieważ one nie mają skali porównawczej i nie powiedzą takiemu palantowi, że jest np. kiepski w łóżku...

Gość woli młodsze
nie wiem, może próbuje sobie udowodnić, że on wciąż mógłby się podobać małolatkom... kiedyś słyszałam jak rozmawiał z kolegą na skype Mąż: świetne to auto, dobry zakup Kolega: heh może w końcu laski zaczną na mnie lecieć (oczywiście mówił to na żarty) Mąż: hehe gimbusa sobie zrobisz stary i raj na ziemi... wiem, że to żarty, ale w pełnym zestawie objawów zaczyna mnie martwić ;/