Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woli młodsze

On woli młodsze....

Polecane posty

Gość tak sobie myślę...
że może chodzić o styl dzisiejszych nastolatek. Zauważyłyście jak one wyzywająco się ubierają? Mini ledwo przyrywające tyłek, dekolt do pasa, bluzeczka obcisła że aż prawie trzeszczy... Chyba dlatego faceci tak często się za nimi oglądają. I nie chodzi raczej o wiek, a właśnie o ten styl. Plus jeszcze czasami zachowanie, takie... "słodkie idiotki".

Gość GracjaSpacja
Nastolatki raczej nie maja wielkich wymagan wobec partnera, nie oczekuja stabilizacji, moze o to chodzi? Trudno zgadnac.

Gość woli młodsze
nigdy wcześniej nie zauważałam u niego fascynacji nastolatkami pewnie szukam dziury w całym - ale na dodatek zaczął do mnie mówić DZIECINKO heheheh czuję się jak w kiepskiej telenoweli

Gość tu kłeszczyns
mam dwa pytania wspomnialas o dziecku? podnioslas wymagania? lysieje? przytyl?

Gość woli młodsze
Ostatnio podczas seksu kazał mi się ubrać w podkolanówki i spódnicę w kratę. A włosy musiałam zapleść w warkoczyki. Myślicie, że to coś może znaczyć?

Gość tu kłeszczyns
a wlasciwie 4 :)

Gość woli młodsze
podszywy dziś bardzo marne :)

Gość woli młodsze
niedawno zaczęliśmy myśleć o dziecku, ale co to ma wspólnego... nie, nie wyłysiał ani nie przytył jakoś znacznie

Gość tu kłeszczyns
jakoś znacznie? faceci są jak baby w tej kwestii, kiedy pojawiają się kompleksy potrzebują potwierdzenia własnej atrakcyjności, a gdzie lepiej jej szukać jak nie u wymagających "wizualnie" nastolatek

Gość mlode sa seksy
bo mlode sa seksy a stare sa upierdliwe i wlasnie sie nad takimi pierdolami rozwodza jak ty popatrzyc se nie moze?

Gość jkosjouhipp
przeciez caly topik pisze facet , znow ten sam ktorego panna kolo trzydziestki zostawila..ludzie ocknijcie sie!

Gość Gość ona
Dnia 10.10.2007 o 16:35, Gość mlode sa seksy napisał:

bo mlode sa seksy a stare sa upierdliwe i wlasnie sie nad takimi ...ami rozwodza jak ty popatrzyc se nie moze?

25 latka nie jest stara. Kto takie pierdół pisze? Mężczyźni są zboczeni I całe życie będą sobie walić do 17-22 latek bo są bardzo młode.Albo się pogodzisz z naturą samców albo szukaj wyjątku (wątpię że go znajdziesz). Ale 25 letnie dziewczyny są seksowne I nadal młode. 

Gość Gość ona

Ale dla samców najlepsza jest taka im młodsza tym lepsza.Oni nie lubią kobiecości, Wola dziewczęcosc stąd patrzenie na takie dziewczatka, a że takie szybko się chcą przypodobać i zaczynają się malować, stroic to w wieku 23 np tracą dziewczęcosc. Za granicą gdzie mieszkam dziewczyna to jest kobieta mająca nawet 30 lat. W Polsce max 23 i koniec. Takie myślenie tu jest. A