Convalia 0 Napisano Październik 10, 2007 Hej dziewczyny! Poradzcie mi cos prosze. Mam 21 lat, od ok. dwoch lat wspolzyje. Otrzymalam dzisiaj wynik cytologii i okazuje sie, ze mam 2 grupe. Lekarz kaze sie nie przejmowac. Ale dlaczego mam sie nie przejmowac skoro zawsze mialam 1 grupe? Bardzo o to dbam i nie chcialabym nic przeoczyc. Licze na jakas porade. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Październik 10, 2007 ja tez mam 2 grupe i tez lekarz kazal sie nie przejmowac .grunt to regolarnie sie badac i jednak zebylekarz kontrolowal nadzerke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Convalia 0 Napisano Październik 10, 2007 A czy to znaczy, że na pewno mam nadżerke? Kiedyś czytałam, że druga gr. cytologii może też świadczyć o zwykłym stanie zapalnym. Nie wiem co zrobić :( Zastanawiam się, czy nie iść do lekarza jeszcze raz. Czy tego nie powinno się zaleczyć? Gdyby było wszytsko ok, miałabym przecież pierwszą grupę. Pozdrawiam i dziękuję za odp. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Październik 10, 2007 witamy w krainie dorosłości :D - II grupa to średnia statystyczna dla dorosłych współżyjących kobiet (nie jest rewelacyjnie i nie jest źle) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 niekoniecznie, II grupa tez nie jest zla, a nadzerke mozna stwierdzic na zwyklym badaniu ginekologicznym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malolepsza 0 Napisano Październik 10, 2007 canberra____dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Październik 10, 2007 http://www.mediweb.pl/medicaltest/wyswietl.php?id=974 poczytajcie sobie Convalia - II gr nie oznacza automatycznie nadżerki, no co ty? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Convalia 0 Napisano Październik 10, 2007 Dzięki. Ale wiecie, ten lekarz nie powiedział nic na temat nadżerki. A kiedyś miałam. Aj, już nic nie wiem. Po prostu nie chcę czegoś zaniedbać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Convalia 0 Napisano Październik 10, 2007 Dzięki! Tylko wiecie, ten lekarz nic nie powiedział na temat nażerki, a kiedyś miałam. Już sama nie wiem co z tym zrobić, tak bardzo nie chcę czegoś zaniedbać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canberra 0 Napisano Październik 10, 2007 ja miałam maleńką nadżerkę - lekarz jednocześnie mi powiedział że była i się sama zaleczyła bywa różnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lila*** Napisano Październik 10, 2007 A ja mam pierwszą grupę i jednocześnie małą nadżerkę. Też się sama zaleczy? Współżyłam w sumie 7 lat, pół roku temu rozstałam się z facetem i z nikim nie współżyję. Wyleczę tę nadżerkę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach