Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polewa truskawkowa

CZY WKURZA WAS CHAMSTWO NA KAFETERI???

Polecane posty

komiczne prowokujesz ludzi, to masz za swoje wybacz szczerość, ale Ty to podobno lubisz niestety lubisz jedynie w swoim wydaniu, kiedy to Ty jesteś \"szczery\" wobec innych mam propozycję, zacznij najpierw być szczery sam ze sobą, bez ściemy ja też od kilku dni śledzę uważnie forum, z tego co widzę nie tylko ja nie świadczy to o obsesji, nie jesteś psychiatrą, nie posługuj się więc pojęciami, o których niewiele wiesz lub prawie nic ja to zrobiłam z ciekawości, bo zbyt wiele rzeczy mi nie pasowało, nie wypowiadam się często, ale lubię czytać czemu inni zaczęli Cię \"śledzić\", tego nie wiem, prawdopodobnie zalazłeś niejednej osobie za skórę i to wcale nie z takich powodów o jakich myślisz, albo podobnie jak ja zauważyły niespójność Twoich wypowiedzi brak Ci asertywności, każdy może wypowiedzieć swoje zdanie, Ty brutalność nazywasz szczerością, chamstwo - prawdą, i wiele wiele innych a najśmieszniejsze jest to, że jednocześnie tępisz inne osoby, które podobnie do Ciebie ostro wyrażają swoje poglądy, szczyt hipokryzji! jak się do tego nałoży wielopostaciowość w nikach, to nie dziw się że powoli ludzie mają Cię dość !

Gość ale was jara ta sprawa
że takie dochodzenie robicie :o ale w sumie to nic nie daje, moze dowolnie zmienic nicka i tożsamośc o róznych godzinach - nie wpadliście na to? jak już snujemy takie teorie....

jakies jeszcze 100% dowody? :D:D:D Wiecie co... Jedno czego się tutaj nauczyłem... Naprawde chyba wiekszosc kobiet, to kretynki... Nadajecie sie do małpiego wykonywania pewnych, nawet dość skomplikowanych czynności i procesów myslowych, ale myslenie twórcze lub analityczne pozostawcie lepiej facetom... Wystarczy rzucć Wam jakies durne hasełko i lecicie za nim jak pszczoły do miodu... myslenie się wyłącza

Gość ja mam największa bekę
jak ktoś sięz nim zgodzi, przytaknie mu, przyklasnie jaki wtedy jest milutki dla tej osoby, cud - miód - malina szczegolnie jego rozowy z włazidupą nefrytowa kotką sa żałosne kotka łasi sie do niego jakby ruję miała

\"a najśmieszniejsze jest to, że jednocześnie tępisz inne osoby, które podobnie do Ciebie ostro wyrażają swoje poglądy, szczyt hipokryzji! jak się do tego nałoży wielopostaciowość w nikach, to nie dziw się że powoli ludzie mają Cię dość\" a kto powiedział ze szczerosc i ostrosc wypowiedzi wyklucza konfrontacje ( nie tępienie - uzywaj wlasciwych słów) z inymi robiącymi to samo... I sama sie dyskredytujesz swoją własną wypowiedzią, bo skoro jestes taką obserwatorką i tak się wczytujesz to powinnas zauwazyc, ze ja mam tu tylko jeden nick...

\" ja mam największa bekę jak ktoś sięz nim zgodzi, przytaknie mu, przyklasnie jaki wtedy jest milutki dla tej osoby, cud - miód - malina\" sugerujesz, ze z osobami o identycznych jak moje poglądch, powinienem wojwać najbardziej? :D:D:D

w przeciwieństwie do Ciebie jestem tutaj krótko i nie siedzę całymi dniami, akurat w tym wypadku mogłam się pomylić, nie przeczę Ty spędzasz na kafe większość czasu, w ktorym ludzie oddają się pracy, samo napisanie takiej ilości postów w czasie odkąd jesteś na kafe pod swoim nikiem mówi za siebie kiedyś aktywnie uczestniczyłam w życiu tego forum pod innym nikiem, nawet w ciągu roku pobytu, nie napisałam tyle co Ty, nie chodzi o wyliczanie, chłopie Ty nic innego nie robisz, wiem, ile czasu mi zabierało pisanie, więc nie gadaj o podzielności uwagi i innych bzdetach szkoda mojego czasu na takie dyskusje ja o niebie, Ty o chlebie - jak zwykle powodzenia Komiczne z walce z wiatrakami!!!

Gość po co wojowac w ogole
????

I znów pudło.... wiem, ze trudno uswiadomic sobie, ze nie masz racji... to bolesne, szczegolnie przy tak rozbuchanym ego, jak u Ciebie autorko... (chyba jestes w tym gorsza nawet ode mnie :P )

akurat o poziomie dyskusji nie powiem nawet, mnie nie bolą takie wypowiedzi, bo znam swoją wartość, ale wiem, że niektóre kobiety, mogą się poczuć urażone tym tonem i sposobem mówienia o tym właśnie był mój post - zero asertywności! a czepianie się słówek, np w stylu- tępienie - wiesz dobrze, o czym pisałam - typowa metoda odwrócenia kota ogonem i dyskredytacji rozmówcy, który ma inne zdanie niż Ty tylko po co? sam pisząc tak jak piszesz, dyskredytujesz siebie, sam się odsłaniasz i wystawiasz na komentarze... brak słów! :O

im wiecej ktos jest chamowaty , tym wieksza jest jego sila przebicia na forum , taka prawda a dlaczego tyle chamstwa?? bo wiekszosc chce sie wybic

\"o tym właśnie był mój post - zero asertywności!\" czy na pewno dobrze znasz znaczenie tego słowa? oraz... nie czepiam się słówek, ale \"tępienie\" a \"konfrontacja\" to zdecydownaie rózne znaczeniowo słowa... ja tez moge napisac: \"jestes suką\"... a po serii oburzeń dopisać - chodziło mi o samice, przecież wiesz o co chodzi, czepiasz sie słówek...

Gość jak zwykle jak kula w plot
ta riposta hehehehehe

ot i cały Komiczne :D w pełnej krasie omijać niebezpieczne rejony, dowalić tam, gdzie jest jakaś luka - luka w oczach komicznego oczywiście muszę Cię zmartwić, ale znam znaczenie słowa asertywność, prowadziłam nawet kiedyś kurs poruszający wspomnianą tematykę, dla takich chłopczyków (i dziewczynek) jak Ty Ty jej nie masz za grosz! dziękuję za uwagę, powarcz dalej, jakie te kobiety tępe i złe są, no i brzydkie i mało inteligentne ... na pewno Ci ulży!!! :D

Gość kobiety to idiotki
nie zapominaj o tym Pan i Właca Kafeteii wie najlepiej

Na dodatek - taki juz bedzie los kazdego faceta na tym forum, ktory nie da po sobie jeździc... 90% tematów na Kafe, to tematy szkalujące płeć męską... jedne w mniej inne w bardziej bardziej chamski sposob formułowane, ale powodujące wieczny konflikt miedzy płciami.... tu sie nie da nie popasc w konflikt z prawie wszystkimi :)

Gość oooooooooooooo
bo to KOBIECE forum myslę, że to wyjaśnia wszystko

\"muszę Cię zmartwić, ale znam znaczenie słowa asertywność, prowadziłam nawet kiedyś kurs poruszający wspomnianą tematykę\" pozostaje tylko spytać.... kogo teraz wysyłają ludzi szkolić?

Gość oooooooooooooo
kogo teraz wysyłają ludzi szkolić? że jak?

komiczne biedaku wzięłam gorącą kąpiel, odpoczęłam po pracy, a Ty dalej próbujesz mi dopiec i walczysz? nie podważam Twoich wątpliwych kompetencji i jeszcze bardziej wątpliwej inteligencji próbowałam z Tobą podyskutować, nie da się niestety tkwij w swoim świecie i samouwielbieniu, tak jak lubisz tylko nie dziw się, że budzisz ogólny niesmak, po prostu nie rozumiesz innych, tego co próbują Ci przekazać, bo jesteś zapatrzony sam w siebie tak bardzo, że proste przekazy i treści są ponad Twoje możliwości percepcji i zrozumienia dobra rada - odpocznij na kilka dni od komputera, zacznij żyć w realnym świecie, może Ci się co nieco przejaśni? :)

Gość tratatata21
ale sorka wam bardzo skoro jest tyle chamstwa na kafeteri ( co mnie też razi) bo ktoś się chcę wybić, to jest śmieszne jak można się wybić w necie, totalne oszustwo bo wiekszość tych osób za kompem, okazuje sie zakompleksionymi ludzikami. Chyba samych siebie okłamujac nie rabia nic dobrego, pograzajac sie w zyciu w sieci, a w realu potulne baranki. Nawet jesli ktos tu pokazujac jaki on jest madry i kazdemu moze nawrzucac w realu tak sie zachowa, to jak trafi na kogos kto jest taki naprawde to obije mu twarz... i po co to??? nie lepiej byc soba i szanowac sie???

Dżizass kobieto... Ty jeszcze tutaj piszesz? zburzyłem Ci Twoj światopogląd, że tak sie uparłaś by mi coś udowodnic? weź się wyluzuj...

piszę, bo mam prawo, podobnie jak i Ty kolejny przykład tego, że krytykujesz u innych to, co sam robisz i nie wiem, czy myślisz, że tego nie widać, bo Twojego ego jest tak nadęte, że lekceważysz innych, są przecież tacy mało inteligentni, czy po prostu uważasz, że masz prawo tak się zachowywać, a inni niekoniecznie w jednym i drugim wypadku, świadczy to o Tobie, mówi jaki jesteś. ja kończę jałową dyskusję, z niedojrzałym chłopcem, ale nie dziw się dzieciaku, że innych wkurwiasz, takie zachowania jak powyżej, same w sobie ukazują Twoją osobę w odpowiednim świetle. żegnam

ja nie zakładam tutaj tematów... ja odpowiadam na posty innych... nie moja wina ze 3/4 postów została tutaj załozona po to, by usłyszec odpowiedzi potwierdzające postawioną teze... a gdy ktoś to neguje, pojawia sie walka na noże... tak naprawde to nie wiem dlaczego nie widzisz jednej drobnej róznicy... nie zakładam posta \"Grubasy do gazu\" czy tam jak wolisz \"chorzy na otyłość prostą do gazu\"... ja odpowiadam tylko na te tematy w ktorych ktos chce sie dowiedziec, ze reszta swiata jest zła, bo nie akceptuje ich grubymi... a tak naprawde to ja ich akceptuje, ale nigdy mi sie nie będą podobac.. i podobnie jest z innymi tematami... Ps chyba macie jakies spaczone pojęcie tolerancji... nie jest tolerancja udawanie, ze mi sie cos podoba... nie podobaja mi sie geje, bo sa wg mnie obleśni.... ale nie bede nigdy dyskryminował kogos dlatego, ze jest gejem... bede go ewnetualnie w sposób mozliwie subtelny unikał... ale jesli ten gej zacznie sam \"atakowac\" twierdząc, że jestem nienormalny bo nie chce z nim spedzac czasu, wtedy powiem, co mysle na ten temat...

Komiczne :) skoro Ciebie zebrało na podsumowania, ja sobie też pozwolę na którymś z topików przeczytałam, że jesteś na kafe pod nikiem Komiczne od czerwca tego roku masz niemal 4 tys wpisów, czyli miesięcznie wychodzi 800 postów dziękuję, liczby mówią same za siebie postaraj się popatrzeć na to z boku, może jakieś wnioski w końcu wyciągniesz, zamiast zaperzać się jak dziecko :)

Gość komiczne oderwij sie od kompa.
zaniedbales dmuchana lalke.

ojj złośliwość tylko napędza Komicznego i utwierdza go w przekonaniu o jego racji, ja nie widzę możliwości posiadania pracy, kobiety, życia osobistego poza matrixem w tym przypadku nie zgadza mi się tu coś matematycznie nie chodzi o siedzenie cały czas, gdyby siedział cały czas, miałby 8 tys. wpisów ale bite 7-8 godz to zajmuje - biorę pod uwagę przeczytanie tematyki topików, a nie tylko spłodzenie postów dziwne to wszystko :)