Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narazie ogolony

Co myślicie o brodzie u faceta?

Polecane posty

Gość Narazie ogolony

Ostatnio zastanawiam się nad zapuszczeniem zarostu... Wyraz mojej twarzy jest taki jakiś srogi, jak u psychopaty :-) dlatego myślę że broda dodałaby mi wizualnie mojemu wizerunkowi nieco ciepła Co uważacie o brodaczach moje drogie panie? :-D :-D

Gość Mamrot
niechlujstwo i siedlisko brudu i kurzu.

Gość tyrrrrrr
mała bródka nie jest zł. wielu facetom dodaje uroku ale nie każdemu pasuje.

mrrrrrrrr męsko :D ale fakt, nie kazdemu pasuje, uwielbiam gdy moj facet sie z 3 dni nie goli :D

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
a ja uwielbiam...zadbana ładnie przystrzyżona broda jest suuuper...milo po takiej podrapać potarmosić

Gość Mamrot
mała bródka jest pedalska. ja się golę codziennie.

Gość yyeryet
Mamrot - rozumiem że jesteś też łysy bądź łysa lub e mas we włosach brud i kurz :/ a broda... jak tam komu pasuje

Gość
mój mąż ma brodę więc nie będę obiektywna :D lubię brodaczy

Gość Narazie ogolony
Poprawka, nie myślę o bródce- taka to by dopiero dodała mojemu wizerunkowi imagu psychola :-P Broda! nie jak u świętego mikołaja tylko odpowiednio przycięta utrzymywana w odpowiedniej krótkiej długości zarostu

Gość Mamrot
Nie jestem łysy na pewno , facet powinien chodzić ogolobny jak dupka niemowlaka.

Gość
jak Krzysztof ś.p. z M jak Miłość? :)

Gość taka pisanina
Mamrot - zatem nielogicznie argumentujesz albo twoje włosy na głowie to też "siedlisko brudu i kurzu"

mnie broda brzydzi myślę od razu, że gromadzą się tam różne brudy, resztki jedzenia itp.

Gość Narazie ogolony
Jeszcze raz, pisząc BRODA mam na myśli prosty, naturalny zarost bez żadnych finezyjnych kształtów utrzymywany w odpowiedniej długość- raczej krótkiej

Łęęęę do mnie broda nie przemawia. kojarzy mi sie z arabusem albo zydem :o Moge miec 3mm zarost...

Gość gość
Uwielbiam brodatych

Gość gość
Chciałbym przypomnieć, że jest to forum dla kobiet:!!!

Gość ayris
Mi to wszystko jedno czy facet ma brodę czy nie. Podoba mi się lekki zarost a jeśli ktoś ma naprawdę długą brodę to powinien pamiętać o jej pielęgnowaniu. Są na rynku kosmetyki typowo do brody np tu http://thebushybeard.com/olejki-do-brody Dzięki nim broda wygląda ładnie i czysto.

Gość gość
Taki krótki zarost jest fajny. Jak facet jest przystojny i ma brązowe włosy i krótki zarost to ideał.

Gość gość
Ja lubię brodaczy, bardzo :) Ale to nie ma być broda do pasa, tylko fajna, krótka bródka. Mój facet szaleje z rodzajami zarostu i mi się to podoba, nie jest nudno. Kupiłam mu nawet na prezent dobrą maszynkę Panasonic i teraz może jeszcze bardziej precyzyjne cięcia robić :)

Gość gość
Fuuuuuj. Na meskiej brodzie zyje wiecej bakterii niz ma muszli klozetowej - naukowcy policzyli. Od kiedy to wiem mdli mnie na widok kazdego brodacza. Fuuuuuj. Gluty z nosa, z kichniec, resztki jedzenia, ślina, wszystko sie tam przylepia. Ohyda.

Gość Kamila989
Jak broda jest zadbana, to mi się podoba. Wszystko jest kwestią tego, jak facet podchodzi do swojego wyglądu i higieny. Trochę czytałam o tym na http://www.malemen.pl/modna-broda/ bo mój chłopak planuje zapuszczać.

Gość kasandra125
Broda jest fajna, jeśli facet o nią dba i odpowiednio ją pielęgnuje. W sieci czy sklepach jest mnóstwo różnego rodzaju kosmetyków własnie do pielęgnacji zarostu. Tutaj http://beardman.pl/kategoria/balsamy-do-brody mają spory wybór porządnych balsamów do brody. Warto sobie rzucić okiem :)