Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

nie wiem co robic w zyciu-poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość o jezu..

blagam niech mi ktos cos doradzi bo z nie mam z kim porozmawiac mam 19 lat,jestem au pair w uk. Za kilka miesiecy koncze prace i nie mam pojecia co robic dalej, Wiem tyle ze nie chce wracac do polski ale nie chce tez pracowac w tesco albo na zmywaku i cisnac sie w pokoju razem z wietnamczykami czy kto wie kim jeszcze. Mature zdalam ale slabo. Nie mam konkretnych zainteresowan. Lubie to co kazda nastolatka Muzyke, film,moze troche bardziej mode. No, mozna powiedziec ze interesuje sie kultura azjii, glownie japania, jak bylam w polsce to chcialam isc na japonistyke, ale slabo zdana matura mi to uniemozliwila. I co ja mam dalej robic? myslalam zeby zostac jeszcze au pair ale w usa, ale to nie jest sposob na zycie. to tylko ciekawa przygoda+mnostwo nowych doswiadczen. Moge isc na studia w uk ale z tego co wiem sa bardzo drogie. Zreszta co bym miala studiowac? Chyba sie pochlastam. Nic nie wiem...

Gość rozowy beret ..
ja pierdole to sie pochlastaj. trza sie bylo uczyc i na studia isc to by nie bylo problemu. A teraz to tylko zmywak ci zostal. Przykro mi przegralas zycie.