Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_ff_

Internet Chello w UPC? Jakie wrazenia?

Polecane posty

Wlasnie, jesli ktos ma, to prosze o opinie, bo mysle o przejsciu na ich lacze 4 mbit i bylbym wdzieczny za komentarze ;), jak to wogole funkcjonuje(pingi, transfer, itd.)?

Gość branko
pingi sa fantastyczne szczególnie z powrotem

Gość Dobry Warszawiak
Ja mam niezawodny i przystępny cenowo mam umowe na 16 miesięcy przez p[ierwsze 4 miesiące płaciłem 19 zł teraz 39 z;l. teraz bedę przedłuzał i zwięka mi transfer z 512 do dwa mega

Takie se - mam wrażanie, że czasami jakby tnie. Ale nie miałem innego wyboru. Aha i jeszcze jedna - poj3b@na rzecz - podpisujesz umowę w promocji na 12 miesięcy, 8 masz promocyjnych a za następne 4 koszą jak za zborze. Druga sprawa że jak wchodzi nowa promocja to jest ona tylko dla nowo przyłączanych więc jak chcesz z niej skorzystać to musisz się nagimnastykować z rozwiązaniem umowy i zawiązaniem nowe przyłączeniowej. Ogólnie to skończone zkurwyzyny.

Gość modewat
tam nie ma żadnego IP oszczędzaja jak mogą

{ tam nie ma żadnego IP oszczędzaja jak mogą } :D:D:D Uwaga w sferi IP jest stałe a łącze IMHO do dupy. :(

Gość Dobry Warszawiak
generalnie UPC ma najlepszy interenet mimo swoich wad oczywiście mówie o internecie do 100 zl. miesięcznie

Gość gość
Tak jak w temacie, jeśli ktoś jeszcze chce się podzielić opinią z innymi na temat tej usługi w UPC to warto zamieścić swoją opinię na http://opinie.info.pl/opinie/upc-polska/404 i tym samym pomóc w podjęciu decyzji.