Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facetpoprzejsciach

Efekty zaniku chęci na seks po Microgynon 21.

Polecane posty

Gość nie no ja nie wiem
czy to po tabletach zanika popęd, ale być może. na moją bezpłodność nawet tablety nie pomogą antykoncepcyjne. sorry Misiol. ziewa Misie. czy ja w ogóle kiedyś zajdę? za daleko? chyba w wieku 72 lat, mój małż się martfi, że będzie starym capem otoczonym gromadką maluchów. Nie jest dobrze Misiol.

tabletki zeczywiscie tlumia ochote na seks,ja biore Triregol i tez nie mam zbytnio checi;-) tylko ze ja akurat nie mam partnera,a kocham sie moze dwa razy w miesiacu;-) wydaje mi sie ze u twojej zony,to bardziej chodzi o,,psychike\'\'-albo ma jakies kompleksy o ktorych wstydzi ci sie powiedziec;-)

Gość zboczona starucha
Tak mi przyszło do głowy, że skoro Twoja żona już długo nie bierze tabletek a ochota nie wraca, to może teraz boi się wpadki dla odmiany. Jak bardzo się obawiałam ciąży to też jakoś nie miałam ochoty. A tak na marginesie, czytałam, że jak się ma niedobór cynku to też spada libido (u mnie to się sprawdziło), więc kup w aptece cynk - nie zaszkodzi na pewno, a może akurat... Zresztą też są jakieś tam tabletki, coś jak Penigra dla panów - lepsze to niż zmiana żony ;)

dzięki, ale zmiana żony w grę nie wchodzi i mam nadzieję, że ze wzajemnością. Co do cynku, masz rację, czytałem o tym również. Dlatego łykała już cynk, Avenea Essencial, Viaxine, Biosteron i inne witaminy. Nie pomagają. Chyba została mi tylko Extasy ;-) w jakichś maleńkich dawkach, bo nie mamy zamiaru się uzależniać od narkotyków. Fakt, że po dużej dawce Avenea (2 rano, 2 popołudniu i 2 wieczorem) coś tam się działo w sypialni, ale nadal nie jest to to, czego byśmy chcieli. Skoro sama już prosi mnie o pomoc, to widać, że zdaje sobie sprawę, że szkoda \"tych lat\" a życie ucieka i smutno w łózku.

Gość znam to Julku
i to jest naprawdę świetne :D zwłaszcza dla tych co dobrze znają koty ;)

Gość zboczona starucha
No z tą zamianą to był żart ;) Ale jakoś nic nie piszesz (chyba że ślepa jestem) o zabezpieczaniu przed ciążą teraz. Uwierz mi że to ma znaczenie, czy ona jest pewna, że nie wpadnie - nawet może nie myśleć ale podświadomie.

Gość Dr Zbok
Brałam je 7 lat, w marcu odstawiłam i już nie zamierzam wracać do nich nigdy. Z ochotą bywało różnie, nie wiem czy to przez tabsy. Moim zdaniem ochota na sex nie trwa całe życie, po prostu raz jest a raz nie. Jedni mają większy temperament inni mniejszy, są różne etapy w życiu.... Teraz używamy gumeczki, w razie czego są jeszcze tabsy "po" przecież.

a nie myslales o pmocy seksuologa lub psychologa? uwazam, ze jej potrzebna jest wlasnie tego rodzaju pomoc tu na forum raczej nie dostaniesz cudownej recepty, tak mysle ps. rozmawialam z dwoma kolezankami, ktore to zazywaja i wytrzeszczyly na mnie oczy, one nie maja tego typu problemow

brałam te tabletki dosc długo i nie miały wpływu na to czy tamto.myśle,ze to indywidualna sprawa tak jak i temperament.czas je zmienic i tyle

Gość do facetapop..
tabletki mogą obniżac libido... na każdej ulotce jest o tym wzmianka :( i niestety to prawda. a coś o czym się nie mówi - np. zwiększają zapotrzebowanie na hormony tarczycy, które mają ogromny wpływ na te sprawy (też) faceciepoprzejściach - niech Twoja Pani uda się do dobrego! endokrynologa, najlepiej takiego z praktyką w klinice, szpitalu warto by było u niej zbadać poziom hormonów. powodzenia.

Gość kerim75
witam!!! po przeczytaniu waszych opowieści stwierdzam, że "facetpoprzejściach" nie dostał żadnej konkretnej odpowiedzi.....chciałem się podzielić swoim i żony problemem na ten temat a mianowicie od kiedy zaczęła brać te tabsy to sex praktycznie się skończył u nas sex raz na 2 tyg. to już jest b.dobrze poradźcie coś kobitki plis....:)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.