Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmalutkaaa

pytanko jakich tu wiele

Polecane posty

witam Was :) pewnie było już to poruszane ale jakoś się teraz tego tematu nie mogę doszukać...mam 20 pare latek..w poniedziałek kochałam się po raz pierwszy...moim zdaniem to dziwne że nie krwawiłam wcale...głupio mi pytać ale wcześniej wiele razy miałam wkładane paluszki...i pamiętam że po jednej takiej zabawie leciała mi krew...czy to możliwe żeby palcami doszło do przebicia błony? poza tym...jak się kochaliśmy to raz albo dwa doszedł we mnie...co prawda w prezerwatywie ale ja mam obsesje czy mogę zajść w ciąże...12go mam mieć okres...czy kilka dni przed okresem to są płodne czy nie? z góry dziękuję Wam za odpowiedź :)

jak kochaliscie sie w prezerwatywie to doprawdy nie ma co o tym myślec, bo oszalejesz mysle ze mogle dojśc do przebicia blony wczesniej

\"czy to możliwe żeby palcami doszło do przebicia błony?\" - tak, możliwe \"w prezerwatywie ale ja mam obsesje czy mogę zajść w ciąże\" - raczej się nei zdarza, jeśli nie dochodzi do pęknięcia czy zsunięcia \"czy kilka dni przed okresem to są płodne czy nie?\" - zazwyczaj owulacja występuje ok 14 dnia przed końcem cyklu, ale bywa różnie, niebezpieczeństwo czyha ;) O dniach płodnych poszukaj w necie - jest tego mnóstwo..

Gość słyszysz głupocizno
wrodzona? bo się z tobą rozwiodę. pozbawię majątku! a co gorsze: pozbawię cię dzieci!

Haris Pilton i sarkastyczna cyniczka dziękuję Wam za odp :) dlatego tak panikuje bo na necie pisze że ona zabezpiecza tylko w 80% :( :( :( mam nadzieje jednak że będzie ok szukałam tych dni płodnych i niepłodnych...niby przed okresem są niepłode ale ja się wolę dopytać :) czyli paluszkami można uszkodzić błone? to trochę dziwne jednak wg mnie...wydawało mi się że ona jest dość głęboko... chłopak który się tak zabawiał ze mną, twierdzi że to niemożliwe...i że wymyślam...