Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAZNODZIEKKA

CZY MOZECIE MI USWIADOMIC JAK WYGLĄDA PŁASKA PUPA?BLAGAM ..

Polecane posty

Gość KAZNODZIEKKA

piszecie tu czesto o tym ze nie lubicie płaskich tylków ale jak wyglada taki tylek ..przeciez nie moze byc plaski bo posladki zawsze sa okragle raczej .. mozecie mi pokazac fote na której jest plaski tylek ..bo zastanawiam sie czasem czy takiego nie mam (

Gość alba albo paris hilton taki ma
zaraz ci wkleje plaski tylek .

płaski to taki którego praktycznie nie ma po mojemu"syndrom braku tyłka" często spotykany albo taki po prostu strasznie sflaczały i obwisły...

Gość vklhhghfg
ja mam płaski tyłek a raczej brak... szczupła jestem i mimo tego że różnica pomiedzy talia biodrami w miarę (58-86) to i tak jest za mały... to widac że jest płaski i tyle... a chodze na basen. az djęć swoich Ci nei udosptepnię, tym bardziej tyłka mojego...

Gość płaski tyłek to taki
który nie jest umięśniony i nie odstaje od ciała. Tzn. możesz mieć okrągłe biodra, jak stoisz przodem, to niby biodra są szersze, ale jak staniesz bokiem, to nie odstaje ci tyłek, nie ma takiego odstającego półkola. I ważne, żeby tyłek odstawał tez wysoko, robił takie D a nie tylko na dole, bo wtedy jest obwisły i wygląda okropnie.

Gość DFDFD
ALBA MA BARDZO PLASKI TYLEK WG MNIE.

Gość rimiu
Płaski tyłek to jest przekleństwo, bo spodnie nie mają zaczepienia...

Gość rimiu
Poza tym boli od siedzenia, nawet w kinie.:(

Gość GHGH
ALBA APLASKĄ TO FAKT

Gość przykładem płaskiego tyłka
takim ewidentnym jest tyłek MAŁGORZATY KOŻUCHOWSKIEJ, ona ma wręcz wklęsły ten tyłek:O a ty idiotko, która non stop zakładasz topiki o swoich wymiarach i o tym jaka to strasznie jesteś chuda nie rozśmieszaj mnie i nie wklejaj tu tyłka Alby, który jest normalnym, fajnym, lekko sterczącym tyłeczkiem, bo ewidentnie zazdrość prez ciebie przemawia:P

Gość ihlyel
Moim zdaniem często nie jest to wina samych pośladków tylko miejsca nad nimi. Zauważcie że jak patrzy się na czyjś tył, lekko skręcony w naszą stronę, to dół pleców u jednych ma wcięcie a u innych nie ma co sprawia, że linia idzie prosto w dół i wtedy pośladki wydają się płaskie. Alba ma właśnie coś w tym stylu. Moim zdaniem same pośladki nie są płaskie, ale jako całość z plecami tak właśnie wyglądają (zdjęcia zamieszczone przez DFDFD)

Gość Alb nie ma płaskiego tyłka
:O płaski to ma rzeczywiscie Kożuchowska, tragedia:O

Gość buhahahaa
jak alba ma sterczacy i fany tyleczek to jestem święta krowa.

Gość dziska
Alba ma ewidentnie płaski tylas i masywne udziska

Gość Alba ma fajny
tyłek :)

Gość nie znam takiej
Płaskie tyłki nie wyglądają znowu aż tak źle. Kożuchowska może ma płaski tyłek, ale wielokrotnie widziałam ją w sukni wieczorowej (jakaś gala w telewizji albo w gazecie) i tyłek jej wystawał. Wystarczy, że choć trochę wystaje. Nie musi od razu być wielki jak u Jennifer Lopez.

Gość zsrkytci
A na moim to można szklankę postawić :)

Gość ihlyel
Mówię Wam, że to zależy od stopnia nachylenia części lędźwiowej do przodu i od odkładania się tłuszczu z tyłu, nad pośladkami. Sama mam ten problem :( Choćbym nie wiem jak wyćwiczyła pośladki to i tak całość wydaje się płaska :(