Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_marlenka_

pytanko do kobietek

Polecane posty

mam jedną pierś większą od drugiej...jestem tym faktem zrozpaczona...nie wiem co mam zrobić...udać się na operacje? :( nie jest to jakaś wielka różnica jednak jest to widoczne... mam 23 lata...czy któraś też tak ma? nie lubię pokazywać nikomu moich piersi...choć żaden nic nie powiedział jak je już w końcu zobaczył, niby im się podobają ale mnie nie :( :( :(

każda tak ma. minimalna asymetria jest normalna. nikt nie ma takich samych obu uszu na przykład. dużą masz tę asymetrię? niektóre kobiety mają takie róznice - dwóch rozmiarów na przykład.. i co mają powiedzieć

no mnie się nie wydaje że to normalne, bo jak widzę foty kobietek to wszystkie mają idealne równe piersi, moje koleżanki też mają równe, a ja nie :( 2 numery to nie są ale jest to widoczne...zwłaszcza jak stoję bokiem, to z jednej strony mam większą pierś a z drugiej mniejszą :(

dziękuję Ci za tego linka ale wątpię by mi to pomogło...pewnie mają asymetrię ale 1,2 czy 3 milimetry a ja mam więcej :( :( :(

Gość ugvdgh
tea bym tak chciała .. ja mam gorzej bo nie mam prawie wcale piersi

Gość hymena
a ja nie dość że maleństwa to tez jedna wieksza druga mniejsza i jest to widoczne bo brodawka też na jednej wieksza To mój totalny kompleks ale jakos żyje mam męża i dziecie