Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co kupic

prezent dla chłopaka

Polecane posty

Gość nie wiem co kupic

1. łańcuszek z połówką serduszka 2. łańcuszek z powieszoną na nim obrączką i wygrawerowanym czymś od serducha... 3. łańcuszek z pierwszą literką mojego imienia Co byście wybrali?

Gość nie wiem co kupic
puk puk

Gość Akimek_Z problemem
Ile masz na to kasy ,ile ma lat twoj chlopak ,mysle ze prezent jaki by nie byl napewno sie spodoba .

dla faceta lancuszek z takimi babskimi ozdobami?? wymysl cos lepszego jesl chcesz zeby byl zadowolony

Gość nie wiem co kupic
moge wydać 100zł chlopak ma 18nastkę, ale nie chce nic glupiego tylko coś takiego "od serca..."

Gość nie wiem co kupic
pomóżcie co mogę mu kupić...

Gość Szybki prezent
hej moge ci powiedziec:D:D ja na 18 mojemu ja kupiłam wielka antyramexD jego zdjecia ładnie obrobiłam... na papierze fotograficzntm wydrukowałam... i pod kazdym adekwatny cytat... i teraz to wisi u niego w pkoju:D i misie poodba:):) zdjęcia czarnobiałe i super ywgalda;)

Gość Szybki prezent
wybierałam zdjecia np. jak miał roczek... póxniej 3 latka... a w tym gdzie było 18 zrobilismy sobie razem zdjecie na 18 i dopsialismy JA i ty = jednsoc:} i tak wisi:)

Gość kafeter_y_janka
a ile dalas za ta wielkia antyrame i gdzie kupilas i jakie wymiary?

Gość Szybki prezent
antyrame mozna kupic w markecie na dole taki jak KAufland aczy carfur np. ale to taką: 30 na 40 wiem ze kosztuje chyba z 10 złoty jak dobrze pamiętam ja kupiłam taka: http://www.allegro.pl/item251615328_antyrama_plexi_70cm_x_100cm.htm no chyba taka była ok. 40 złotych dałam papier fotograficzny w papiercnizym albo w sklepie ksero:D jeden taki kosztował 1,50 chyba cos takiego skanowałam u siebie na skanerze i w programie do obrabiania zdjęc cytaty pisane czarnym markerem :D l

Gość Szybki prezent
i tą antyrame co kupiłam to w sklepie dla malarzy, artystów akurat jak ką kupowałam to była ostatnia a jesli nie bedzie takiej to poszukaj w marketach moze sie trafia więszka bo mniejsza to wiekszy kłopot bo sie fotki nie zmieszcza:) a moze ty iwesz co ja mam kupic mojemu facetowi na imieniny ma prawie 19:D

Gość a nie mozesz czegos
praktycznego? Musi byc "od serca"? To juz chyba ten wisiorek z litere ;) (zeby tylko moj mezczyzna nie wpadl nigdy na pomysl kupowania mi czegos takiego ;) )

Gość kafeter_y_janka
jezeli o doradzanie prezentu biega, to na mnie nie licz, nie mam pojecia. a za informacje serdecznie dziekuje, pozdrawiam.

Gość Szybki prezent
słuchajcie ja robiłam takie prezenty; kufel od piwa i mu ozdobilamxDxD praktyczne;D ksiazke dobra kubek mu tez zrobilam nasza figurke ulepiłam z takiej masy co jescze? szalik kiedys na mikołajki MIska na dzień chłopaka w tym roku perfumy walntynki list miłoscny po roku:D:D taki zeby przypomniec a takto raczej liczy sie dla nas czas spędzony razem miło romantycznie Kupoismy sobie tez kocyk:] nasz i tylko nasz:P:P Teraz poluje na xD jego prezent imienionty i nie mam:(