krystyna03c 0 Napisano Październik 10, 2007 Dziewczyny,jak myślicie,czy wynik testu ciążowego Pre Test zrobionego tydzień po stosunku,a cztery dni przed planowaną @ można uznać za wiarygodny,czy lepiej powtórzyć go jednak w dniu spodziewanej @ czyli za 4 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lepiej powtórzyc Napisano Październik 10, 2007 tydzien po stosunku to za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Październik 10, 2007 Tak też myślałam:) Dziękuję za odpowiedź.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech mi ktos odpowie// Napisano Październik 10, 2007 nieprawda!bo jesli wykonujesz pre-test rano(a jest on bardzo czuły)to wynik jest prawdziwy już po 6dobach od potencjalnego zapłodnienai.oczywiscie najlepije byłoby powtórzyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Październik 10, 2007 Kurcze,problem w tym,że wykonałam go popołudniu....:/ I teraz się zastanawiam,czy w ogóle miało to sens..... Będę musiała poczekać te 4 dni,jak @ sie nie pojawi,wtedy zrobię kolejny.Rano i może wtedy wszystko będzie jasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość deeeeedeeeee Napisano Październik 10, 2007 uwierz mi, nie ma sensu. To, ze wykrywa 6 dniowa ciaze nie jest rownoznaczne z 6 dni od zaplodnienia! Poczekaj na okres. Test jest wiarygodny albo w dniu spodziewanej miesiaczki (ale jesli sie nie obserwujesz, to nie mozesz tak naprawde powiedziec, kiedy powinna wystapic) albo 3 tygodnie po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 10, 2007 zapłodnienie może nastąpic dopiero 3-5 dni po stosunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Październik 10, 2007 Czyli,o ile dobrze rozumiem Wasze wypowiedzi,najwcześniej za tydzień moglabym próbować uzyskać wiarygodny wynik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Październik 14, 2007 Dziewczyny,zrobiłam kolejny test.Dzisiaj,tj.w dniu spodziewanej @ ,12 dni po stosunku,zrobiłam go rano,tak jak pisało w ulotce.Czy myślicie,że tym razem wynik negatywny mogę uznać za wiarygodny?Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość didi. Napisano Październik 14, 2007 Moim zdaniem lepiej zrobic 14 dni po owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Październik 14, 2007 Może jeszcze ktoś się wypowie...?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moga byc Napisano Październik 14, 2007 jesli sie nie obserwujesz, to tak naprawde nie wiesz, kiedy mozesz sie spodziewac miesiaczki. Jesli nie wiesz, kiedy mialas owulacje (a pewnie nie wiesz, bo to moze potwierdzic tylko usg), to wiarygodnosc testu na "negatywnie" bedzie mozliwa dopiero 21 dni od stosunku. Minimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosciowa Napisano Październik 14, 2007 testy sa w miare czule i dzien po spodziewanej miesiaczce powinny dac wiarygodny wynik tym bardziej jesli robiony rano. mnie jeszcze nie zawiodl i zawsze wskazywal mi poprawny wynik. takze moim zdaniem mozesz zaufac wynikowi po co wydawac wiecej pieniedzy. w razie braku miesiaczki powtoz po 4-5 dniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krystyna03c 0 Napisano Październik 15, 2007 Dzięki za pocieszenie.Już powoli mam schizę.Dzisiaj też @ brak.Kurde,coraz bardziej się denerwuje,może to dlatego......Ech,jakaż ja byłam głupia!Mam nadzieję,że jednak wszystko sie ułoży..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach