Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainspirowana tematem

nowa metoda uwodzenia??myslałam ze wiem o tym wszystko!!

Polecane posty

Gość zainspirowana tematem

A wyczytałam przed chwilą.... moja przyjaciółkaaaaaaaa tez uwodzi na niepatrzenie w oczy..... zastanawiajace.....bo od facetow niemoze sie opedzić... A z tego co wiem raczej zaleca sie patrzenie wte oczy.. [10.10] 18:02 candywoman nie wiem czy działa, ale sa kobiety, które tak robią mi sie to niepodobało bo lubie utrzymywać kontakt wzrokowy z rozmówcą [10.10] 18:04 a ja wiem wiem wiem wiem gra polega na udawaniu zawtydzonej/zawstydzonego... Podobno to kreci facetow....Gdzieś wyczytałam [10.10] 18:05 a ja wiem wiem wiem wiem to ma być takie delikatne urocze zawtydzenie...poodbnoo bardzo silnie odziaływuje na zmysły ale nie kazdy to potrafi dobrze zagrac...Ja np nie potrafie [10.10] 18:05 a ja to CI POWIEM tak działa [10.10] 18:06 faccccettttttt jestescie stukniete...........:-/ [10.10] 18:07 OLAFF92 No k fakt sa takie kobiety i to kreci roche ale zawsze myslałem za one takie urocze są....a teraz sie okazuje ze to moze byc tylko gra ....i udawanie....eh baby!! Dziewczyny....myślicie że to działa....???Wydawało mi sie ze wtej tematyce jestem dosc dobra ale nie słyszałam o takiej metodzie.....Co o niej mysicie...?czy ona jest dla wszystkich ic zy skuteczna:Dczy przeciwnie odstrasza?

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeee
NIeeeeeeeeeee działa

Gość a ja to CI POWIEM
działa :D:D:D:D:D:D:D:D Myślałaś że wiesz wszystko a Tu ZONK :D

Gość toznaczy zalezy
na kogo ja stosuje nieraz......niekiedy działa

Gość o rany anyaa
to nie tak....Na jednego zadziała na drugiego nie na kazdego moze działć co innego......nie na wszystkich ale działa

Gość Zainteresowana tematem5
ale dlaczego działa wg was albo dlaczego nie działa wg was... Iw ogole skad taki absurdlany sposob uwodzenia co kobieta ma nim przekazać...Nie kumam

Gość znawczyni tego typu tematów
Ej głupia jestes jak takich rzcezy nie wiesz:-P Ma pokazać że jest delikatna.....wrażliwa.....tajemnicza....uroczo zawstydzona....słodka i ciepła.......

ale w roli wyjasnienia ja stosuje inne metody bo w tej nie jestem dobra trzeba wybrac odpowiednia dla siebie ale wiem po mojej kolezance e ta metoda ma niesamowita moc

Gość waldek357
jak czytam to forum to kobiety zaczynaja mnei przerazac...

ja nie potrafie udawac niesmialej. zawsze klekam pod stolem i biore fiuta do papy. zawsze dziala :)

Gość ee tammmmm
cos mi nie lezy...Udawać niesmiałą.....cały senkt w tym by przełamywac neśmiałość a nie grać...wstydliwą.....dziwne..........

ja sie strasznie pesze , nawet jak facet mi sie podoba i patrzy sie na mnie , to mam wrazenie , ze sie zaraz zapadne od ziemie a o patrzeniu na niego to wogole mowy nie ma , nie wiem czy to dzial czy nie , mojego meza to rozbraja , bo czasami mam tak nawet jak on rozmawia ze mna :(

Gość a ja to CI POWIEM
Sprzedawca Słońca tak Ci się Tylko wydaje :D

Gość buhahaha senkt hahahaha

Gość kawalakas
badz tak dobra i zapytaj meza czy na niego to działa:D:D:D Bo mnie to zaciekawiło......a i ubawiło zarazem...

Gość na mnie nei działa
absolutnie