Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gizminna

ECH....

Polecane posty

Gość gizminna

Jestem na macierzynskim ,a mąż jak przychodzi z pracy, to nie chce mu się ze mną rozmawiać. mówi, że jest zmęczony. A ja to niby co - wypoczeta?? caly dzien przy dziecku, pranie, sprzatanie, gotowanie... bez sensu, kurde no, wkurza mnie cos takiego faceci to sa jednak cieniasy, jakby im przyszlo podolac wszystkim obowiazkom domowym, to by po 2 dniach polegli na polu walki. dziekuje za uwage.

Gość nie zazdroszcze
na urlopie faktycznie nie ma lekko, moj facet tez lajtowo sobie podchodzi

Gość mikamam
moj to samo nawet uslyszalam pare razy ze wypoczywam siedzac z dzieckiem w domu.. ciekawe dom duzy, ogrod to samo, dziecko male, obiad i czyte ciuchy zawsze chce miec mysli ze moze samo to w ciagu dnia sie zrobi? prawie wogole mi nie pomaga, tzn nie odkurzy, raz od swieta smiecy wyrzuci... wkurza mnie to jego podejscie

Gość .........ach
skąd ja to znam... wiecznie zmęczony... a najlepiej, żebym ja mu z drogi zeszła.... ci faceci...

hmm mój jak przychodzi z pracy to zajmuje sie dzieckiem a ja mam chwile dla siebie :P zwariowalabym jakbym nie miała ani chwilki na swoj prywatny użytek, a musze przyznac ze tak rozpiescilismy mała ze nie chce ani sekundki bawic sie sama...

Gość echhhhh
hmm mój jak przychodzi z pracy to zajmuje sie dzieckiem akurat! on najpierw jest w pracy a potem zajmuje sie dzieckiem do samego rana a ty odpoczywasz paulka?ale ty pierdzxielisz

echh ta bo on calą noc śpi od 19 do 7 rano a ja siedze z Mania bo jej sie poprzestawialo i budzi sie co 3 godziny jak noworodek i sama nie wie co by chciala :P

echh ja napisałam ze on sie dzieckiem do rana zajmuje? zajmuje sie nia popoludniu tak zebymn miala ze 3 godzinki dla siebie :P

a mój mąż chyba dzieci bardziej kocha niż ja i na prawde jak urodziłam córkę to mąż wracał z pracy,zasuwał przy małej a się byczyłam.Jedyne czego nie robił to nie karmił piersią i nie rozumiem co w tym dziwnego,że zdarza się 1 facet na 100 który tak sie zachowuje:)

bawisz mnie :D:D Mój to jest narwany pamietam jak przwiezlismy mala ze szpitala to mi zrobil awanture bo mu pampersów nie pozwolilam zmieniac. zadzwonił do swojej mamusi z pretensjami ze mu niepozwalam sie mała zajmowac i tesciowa zadzwonila do mnie ze mam nauczyc Filipka zmieniac pampersy :P:D:D echh teraz mu juz ochota na takie nauki troche przeszla bo jak mu ostatnio proponowałam ze go naucze jak sie malą myje to powiedzial ze to mu nic nie da bo on i tak nie bedzie potrafil :p zapał mija z czasem :D:D:D

Gość diodda
eh, też tak miałam dłuugi czas, byłam załamana, ale teraz córka ma 2 latka i jest lepiej. Mąż weźmie ją ze sobą np do garażu czy do piwnicy, pójdą wyrzucić razem śmieci itp, do tego bez problemu tata sam idzie ją wykąpać a ja za to robię jej kolację - taka wymiana. Jest łatwiej, bo z bobasa zrobiło się dziecko, które współpracuje, pogada.... Poza tym nie śpi już w dzień, więc mamy w końcu po 2 latach wieczory tylko dla siebie. Ogólnie jest w końcu łatwiej. Spoko dziewczyny - to trzeba przeżyć i tyle. A czas szybko leci

bywaja dobrzy mężowie mój też jak przyjdzie z pracy idzie sie umyć (jest fryzjerem pełno wlosów na sobie przynosi)a pozniej bawi sie z córeczką dopuki nie usłyszę słów\"Kasia, Ola chce do Ciebie

wieczorna toaleta należy do tatusia moje usypianie a do tego przez 11 miesięcy dzien w dzień przynosi mi ją do łózka w nocy tak się umówiliśmy