Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

NIVEA VISAGE YOUNG lekki podklad kto stosowal?

Polecane posty

Gość hej hej
ja używałam tyle że moja cera jest gładka żadnego trądzika i nic podobnego .wiec jak ktos ma z tym kłopoty to nie pokrywa .wiec dlamnie ok

Gość magdzia3
miałam kilka próbek,według mnie nadaje się tylko do wyrównania kolorytu skóry.Jeśli pojawiają się jakieś niespodzianki na twarzy to raczej tego nie ukryjesz tym podładem.Plusem jet to że nawilża i jest rzeczywiście lekki,nie czuć go na twarz.

Gość lilika
dokładnie, jesli nie masz problemów ze skora to jak najbardziej dla Ciebie:)

dzieki za opinie! nie mam problemow z cera, jedynie sie troche swieci.szukam delikatnego podkladu, natutalnego.mysle ze ten bedzie ok :)

Gość CiekawaDorota28
ja uzywalam,polecam:)

ja tez uzywalam ale nie polecam :( okropnie sie u mnie walkowal, czy to na krem, czy na umyta buzie. duzo razy do niego wracalam, ale za kazdym razem bylo to samo. no i trzeba dobrze rozprowadzic bo kolor po \"zastygnieciu\" jest dosyc ciemny. dla bardzo jasnych cer bym nie polecala

Gość kjfddj
ja tez uzywalam go mam cere mieszana, po uzyciu go codziennie, po 5 dniach - juz szostego dnia moja skora swiecila jak slonce :( wiec narazie zrobilam sobie przerwe...

A ja używam tego kremu już prawie rok i jestem bardzo zadowolona :) Należę do osób które mają skórę mieszaną i ten krem wraz z pudrem prasowanym Stay Matte Rimmel\'a daje fajne efekty :)

tez uzywam tego kremu, ale jak dla mnie bez rewelacji- mam mieszana cerę.. do tego jest troche za jasny:(