Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czika21

studenci dzienni utrzymujacy sie sami, jak sobie radzicie?

Polecane posty

Gość czika21

czy sa tu takie osoby? ile zarabiacie, gdzie pracujecie, ile wydajecie na samodzielne zycie? czy jest bardzo ciezko pogodzic prace i studia dzienne?

Gość intognito
mnie utrzymuja rodzice tzn placa za studia milet miesieczny i wyzywienie ksiazki itp a na ciuchy i na imprezki - rozrywke musze sobie sama zarobic ... pracuje jako barmanka w weekendy a czasem ulotki tez roznosze :) jakos daje sobie rade :)

Gość ejbisi
Zależy od studiów, np na prawie masz dużo wolnego czasu i możesz znaleźć pracę ale na jakiejś filologii to nie ma szans chyba że w weekendy... no ale człowiek też musi kiedyś odpocząć..

Gość intognito
moje zajecia sa od pn do srody wiec w sumie mi na odpoczynek to czwatrki zostaje bo pracuje przez weekend w nocy w sumei to tylko pt i niedziele i czasem we wtorki i czwatrki ale to bardzo sporadycznie... a studoia mma wymagajace bardzo jesteem na zarazdaniu- psychologii w biznesie w katowicach :P

Gość intognito
ehh ale po 1 semestrze sie to zmieni i bede miala w pizdu przedmiotow :( nie wiem jak dam sobie rade... myslam zeby np czas na parce poswiecic na nauke bo stypendium naukowe wynosi okolo 400 zl :D ...hmm... taka sumka piechota nie chodzi :P :P

Gość sie utrzymuje...
handluje duperelami na allegro i jakos sie kręci🖐️

Gość intognito
a no wlansie to tez oplacalny interez handel :P np zamawiam kosmetyki na allegro ktore w skelpie kosztauja sporo kasy a kupuje je najczesciej za 1/3 czase, 1/4 ceny i sprzedaje za 1/2 ceny ze sklepu i jakos sie ta biede klepie :) da sie przezyc :)

Gość luizanna
ja daje korepetycje i miesiecznie wyciagam nawet do 1 tys zl za godzine 30 zl.

Gość intognito
to strasznei duzo za te korepetycje bierzesz?? a czego uczysz??