Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowe dżinsy

NOWE DŻINSY NA MIKOŁAJA , numer mniejsze

Polecane posty

Gość nowe dżinsy

chcę zrzucić z 5 kg-> moim celem sa nowe dżinsy, bo przy obecbnej wadze nie mopgę sobie na klasyczne dżiny pozwolić.Kto ze mną? Plan jets taki- ograniczyc wcinanie, nie jedzenie po 18, godiznka rowerka.WIec rygorów za wielkich nie ma :).Do 6 XII jeszcze jest sporo czasu

ja nosze dzionsy 32 :/ no mieszcze sie w dzinsy ze strechem tez chciałabym schudnac w sumie takj sie przymierzam do odchudzania od paru dni wczoraj mnie to zgubiło ze nie zjadłam kolacji i miałam gloda o 21, dzis o 18 zjadłam nalesniczka z serem bo smazyłam dzis wiem ze mało dietetycznie ale co tak nalesniczek wczesniej zjadłam 2 placki nalesnikowe wczesniej kawke, 4 łuyzki otreb z jog nat 150g i kalkafoior tak z 300g wiec mysle ze nie było tegho bardzo duzo, teraz stygnie mi mietka, przyłaczam sie do ciebie!!!!!

Gość hipss
a ja mam fajne dzinsy ktorych ani razu na sobie nie mialam...kupilam rok temu mniejsze zeby sie zmobilizowac:) teraz czas na mnie...zaloze je za jakis czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) tez ok.4-5 kg chce zgubic:)

ile masz lat ile wzrostu jaka waga? jesli mozna zapytac, ile chcesz schudnac???bo ja tak do swiart chciałam 10 kilo, myslisz ze to realne??pozdrawiam

pewnie hips damy rade!!!! 5 kilo to nie tak duzo moje marzenie to 60 kilo ale wiem ze do lutego mi zajmie bo odchudzam sie z głowa, starm sie jesc wtedy kiedy odczuwam glod nie po 19, cwiczyc nie cwicze zbytnio ale staram sie byc czyms zajeta, dzis miałam smazenie nalesnikow małe sprzatanko urzadziłam jutro wybieram sie na grzyby a w sobote ide do parcy bo tak roznie chodze i jutro juz nie moge sie doczekac moje kochanie do mnie przyjedzie,musimy nadrobic przytulanko bo tak dawno sie z nim nmie widziałam, kupił mi prezencik na imieniy hehe bo dzis pauliny,

Gość hipss
pewnie ze damy rade:) wazne by nie wpasc w jakas paranoje i diety typu 500 kcal...to nie dla mnie:) dzis juz znikam, do juterka:)

Gość nowe dżinsy
witam :), fajnie że jest nas wiecej.dziewczyny piszmy jak najczęściej, wpsierajmy się- 5 kg w 2 m-ce-to całkiem realne:).Poki co trzymam się calkiem niexle. Postanowilam ze kolo 18 w ramach kolacji bede wypijala szklanke mleka...:P.Ale wczoraj zaniedbalam rowerkowanie.Jak Wam idzie:)?

Gość hipss
hej, u mnie spoko;),jakos daje rade z mniejsza iloscia jedzonka:) co do tego mleka to pij chude jak juz musisz na noc:) bron Boze 3,2% :) te spodenki moje sa takie fajne ze musze w nie wejsc i sie ladnie prezentowac juz nidlugo!!!!!:) ja dzis zjadlam na sniadanko : -jogurt nat z otrebami zytnimi, siemie lniane do tego i platki owsiane -jablko , a teraz zjadlam kromke pieczywka ciemnego z salata chuda wedlinka i pomidorkiem...wiec nie jest zle:) na obiadek planuje ryz ciemny z warzywkami:) potem lece na cwiczenia - moze dam rade 2h:)... pozdrawiam Was i trzymajcie sie cieplo i badzcie wytrwale!!!!:)

witam dziewczynki ja jestem dopiero po sniadanku otręby z jogurtem i kawka z mlekiem i łyzeczka cukru, pewnie piszcie nie mozemy zeby nasz topik za pare dni przepadl w otchłan ciemnosci i czelasci, 5kg to bardzo realne 2 miesiace, obawiam ze ze moje 10 kilo w 2,5 miesiaca jest mało realne, w sczegolnosci ze nie cwicze zbytnio, nie wiem jakos mnie nie ciagnie do cwiczen,sprobuje sama dieta, moze bede biegac no nie wiem tak 3 razy w tyg po poł godzinki a potem po godzince, nie wiem zobacze jak mi sie bedzie chcialo, narzie popijam mietke i bede pilnowac by nie przekraczac 1000 kcal, do lutego bardzo chce wazyc 60 kilo to bedzie moje marzenie, oby sie udało

nonhips widze ze sniadanko mamy podobne hehe, ale jakos mi nie smakuje siemie takie gorzkie jest le podobnjmo dobre na przeczyszczenie i oczyszczenie oragnizmu z toksyn, ja niestety pijam mleko 2%, no kobitki juz niedługo bedziemy laseczki ze hohoho, ale wy mao macie do zrzucenia po 5 kg ja mam az 10 ehhhh przytyłam tyle po lekach ok 15 kg wyobrazacie sobie???leki tak tuxcza a jueszcze mi doktor mowił ze ja sie kurwa mac nie pilnowałam zgred jeden jak wiekszosc ludzi po tych lekach tyje, moze duzo po nich spałam ale napewno nie jadłam ogromne ilosci by w ciagu 2 miesiecy przytyc 15 kg musiałabym codziennie zjadac 2 kilo czekolady a ja jadlam normalne posilki,

Gość hipss
Nosek....a moze zrezygnuj z tego mleka albo cukru do kawy? zawsze to juz jakis ubytek niepotrzebnych kalorii...czy nie da rady?:) co do ruchu to skoro nie chcesz cwiczyc to wychodz jak najczesciej nawet do sklepu czy na jakis spacer, kazda forma jest ok, w domu moze czasem sie zmobilizuj i nawet w miejscu marsz albo truchcik...niby nic a zawsze cos tam spalasz:) powodzonka:) i do uslyszenia!!!!!!!!!!!!

Gość hipss
spokojnie, po malu zgubisz kilogramy ale trzeba jednak sie pilnowac troszke i nie dodawac sobie zbednych kalorii do posilkow:) co do snaidanka to ja mam mielone siemie lniane i ja go nie czuje w ogole w tym jogurcie a niby tez dziala:) wiec sypie:) hehe

łyzeczka do kawy jest obowiazkowa a mleko u nas pija 2 % albo tłusciejsze nie da rady wiem wiem ruszam sie staram wychodze tu i owdzie sprzatam tancze jak nikogo nie ma w domciu, wczoraj tak z poł godziny sie namachałam i sparzatałam domek wiec kalorie troszke spalam

Gość hipss
Nosek...a moze zacznij kupowac chudsze mleko, duzej roznicy w smaku nie ma a to zawsze mniej tluszczu...i powoli moze staraj sie mniej cukru dawac- pol lyzeczki na przyklad:D przyzwyczaisz sie do smaku:) a jak tam dzisiejszy jadlospisz wasz wygladal kochane do tej pory?:)

Gość nowe dżinsy
oj.. u mnie babcia pyszne pierogi domowe zrobila ... no i ktoz by sie oparl :p, wiec zgrzeszylam :(, ale... zaaz wskakuję na rowerek, na godiznną rundkę :).Jestem z Was dumna :)

Gość hipss
spalisz to raz dwa..wiec bez wyrzutow:) ja zaraz ide na cwiczeniam tez musze spalic troche sadelka zebym weszla w te spodenki..hehe:) zjadlam ok.17 ryz z sosem pomidorowym i na dzis koniec-postaram sie nic nie jesc po powrocie z cwiczen:) buziaki dziewczynki:D

no u mnie tezsa pierogi ale nie zjadłam ani jednego, nie kusiło mnie ale teraz wtrąboliła jabłuszko , myslicie ze to duzy grzech w sumie nie przekroczyłam 800kcal ale wtslam pozno i to dlatego, dzi zmoim cipcioszkiem spedziłam całe południe i wieczorek teraz niedawno pojechal, kupoiul mi prezencik na imieniny,

Gość hipss
jablko to samo zdrowie:) wiec spoko...gorzej jakbys na batona sobie pozwolila:D...to chyba milutki wieczor mialas- prezencik itp:)- ja singielka to nie mam takich przyjemnosci:) no ale nie narzekam- jest ok:) jestem po cwiczonkach i nic nie zjadkam i chce sie szybciej dzis polozyc:) do jutra ....wejdziemy w te dzinsy w koncu:D

Gość bettibe
Hej. Ja tez chce schudnac 5 kg. Wbrew pozorom przy prawidlowej wadze (55kg) to wcale nie jest latwe i nie wiem jak sie do tego zabrac. Jakies pomysly? Pozdro.

Gość hipss
hello bettibe...malo wazysz, ile masz wzrostu> moze 5kg to za duzo...moze 3 starczy? mysle ze zrezygnuj z kolacji po18-19...duzo warzyw, pieczywo tylko pelnoziarniste, chudy nabial...duzo ruchu- wjakiejkolwiek formie i bedzie dobrze:D

Gość bettibe
No moze za duzo, ale watpie, bo niby mam 169 wzrostu, ale cialo jakies takie otluszczone. Sa osoby wazace wiecej, a wygladajace lepiej, mam chudziutkie rece, kostki, ale tylek mam spory :/

Gość hipss
dzien dobey kochaniutkie!!!!:) jak sie spalo?:) ja wlasnie jem sniadanko- jogurt z platkami owsianymi, otrebami +siemie lniane:) czyl;i standard:) bettibe- ja mam 170 i chce wazyc 57....wiec malotko wazysz a co do otluszczenia to postaw na ruch!! ladnie wymodeluje cialko i pomoze zachowac jedrnosc!!! poza tym pij duzo, ogranicz slodycze i moim zdaniem nie musisz jakos specjalnie sie ogranoczac, wystarczy pare zmian i schudniesz ... ide szykowac sie do pracy:) buziaki

Gość nowe dżinsy
witam ,witam:), oj.. dziś przespałam 11 godizn ! Hehe- sen na urodę dobrze robi ;)...ja tez już po sniadanku- kanapka z twarożkiem i... ostro dziś pracuję- porządki, pucowanie, odkurzanie domku, więc cały dzień w ruchu :).Odezwę się później. jak idzie reszcie?:)

Gość pomcy
a ja chcę sobie właśnie nowe dzinsy kupić, ale jakieś firmowe. Doradzcie jakie? Bo nie znam się na tym, które się dobrze noszą? Dzięki za odpowiedź

Gość hipss
hej nowe dzinsy:) ale masz fajnie- tyle snu.... ja to z reguly 6h sypiam czyli prawie polowe mniej..o 6 codziennie wstaje;/ w weekendy moge dluzej pospac ale i tak z reguly ok.7 juz sie budze wiec nic z tego- no chyba ze imprezka to nawet do 12 czasem spie:) hehe, no ale sen sluzy urodzie zdrowiu, sprzyja odchudzaniu:) milego porzadkowania, wlacz sobie fajna muzyczke i wiecej energii wloz w porzadki a bedziesz miala za soba porzadny trening:D pozdrowionka

Gość hipss
hmmm, ja nie mam sprawdzonych, mam levisy- dobrze sie nosza, lee- srednio, wrnglery- calkiem ok- ale tak naprrawde zalezy jakiego fasonu szukasz, teraz dzinsy sa w kazdym sklepie...trzeba sie troche namierzyc zeby dopasowac- przynajmniej ja tak mam:) w szafie mam super spodenki ale czekaja na mnie...jeszcze troszke i w nie wejde:P:P:P powodzenia na zakupach....:)

a ja sobie kupiłam wczoraj piękne,czarne rurki xs. w przyszłym tygodniu będą. no i zobaczymy jak będę wyglądać;)

Gość hipss
fat cat- to chyba juz jestes szczuplutka jak XS kupilas:D, duzo schudlas...dalej dietka czy juz raczej normalne zdrowe jedzonko?:) pochwal sie:) hehe

Gość eskaa
a ile macie cm w pupie ze nosicie r XS?

oj ja nosze rozmiar 40 a spodni 31-32 chce o jeden numer zejsc na 38 bo 36 uwazzaam ze to za szczupły rozmiar taki mam gust uwazam ze kobieta powinna miec na czym siasc i czym oddychac, no ale zobaczymy jak schudne do tych 60 jak bede wygladac, marzy mi sie ta cyfra nocami i dniami, narzie popiłam kawke i zjadflam 2 kromaczki chlebka ciemnego z szynka dobre bylo.....ale nie mam ochoty na wiecej bo sie najadalam w schulstad kromeczka ma 56 kcal, malutko a da sie pojesc takimi dwoma kromeczkami polecamtyle ze drogi ten chlebek dobry tez jest społem słonecznikowy, mysle teraz co by tu zjesc na obiadek o mam pieczonego kurczaka mniam z ogorkami go zjem, albo kalafiiora ugotuje, albo mielonego zjem no nie wiem cos wymysle .....tyle ze mielony jest smazony albo zrobie surowke z kapustki marchewki jabłka majeranku i troche oliwy i łyzeczka cukru pycha polecam,