Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna nie mężatka

Dla rodziców - ramki z naszym zdjęciem - wypada?

Polecane posty

Gość panna nie mężatka

Wypada taki prezent dać na podziękowanie i koszyczek kwiatów? Jakie ramki powinnam wybrać, bo raczej nic z drewna?

Gość panna nie mężatka
Chodzi o podziękowania naweselu - dla rodziców moich i jego to samo - zdjecie będziemy mieli już z pleneru :)

pewnie, ze wypada, swietny pomysł, ramki proponuje takie bardziej eleganckie, w stylu retro moze? racja, ze drewno odpada

Heheheh, ja dałam piękne, starodawne drewniane ramki i nie miałam żadnych wąpliwości, czy wypada czy nie. Dla mnie nie wypada dawać gipsowych ksiąg, które potem chowają po szafach...

Gość zebym sie miala stresowac co
rodzicom dac?? Co wypada, a co nie? :D Przeciez to moi rodzice :) Cokolwiek bym nie dala to sie uciesza ;) Nic bym nie dala, tez by sie cieszyli... Prezenty i kwiaty to raczej pod publike - mama nie lubi prezentow i kwiatow ;)

Gość wiec co jak nie prezenty i
kwiaty hmm??????????

Gość majka m
ja tez dałam ramki,takie proste, napisaliśmy sami podziękowania na komputerze i wkleiliśmy nasze zdjecie;)ładnie wyszło,podziękowania robiliśmy w domu po błogosławieństwie i wyszło dobrze;)

ja dalam podziekowania w eleganckim pudelku ktore mozna pozniej czytac po latach i wspominac, koszyk kwiatow ale z suszu do postawienia na stol i ramke z naszym zdjeciem pasujacym do wnetrza w ktorym ma stac cyzli do salonu dlatego moim rodzicom w bordo jego w zlotym. Jesli chodiz o te suszone kwiaty pewnie tu mnie wszyscy wysmiejecie ale tak wlasnie moja mama i tesciowa sobie zyczyly, powiedzialy ze prawdziwe szybko zwiedna a te suszone beda staly w salonie na stole obok pudelka i ramki z nasyzm zdjeciem i zawsze jak na nie spojrza beda szczegolnym wspomnieniem wiec zgodzilam sie na ich prosbe.

a i jeszcze co do tego ze podobno suszone przynaosza nieszczescie jak niektorzy twierdza u nas w rodzinie w takie historie sie nie wierzy, ani w te ani te z serii o czarnym kocie itp