Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacapomocy

JAK ODZYSKAC FACETA-??????????????/

Polecane posty

Gość szukajacapomocy

nie wiem czy to ma znaczenie ale mam 21lat, od 3latach bylam z chlopakie z ktorym sie rozstalam. mowi ze mnie dalej kocha ale nie potrafi ze mna byc bo nie odpowiada mu po czesci moj charakter, a moze zachowanie. rozstalismy sie z powodu klotni, za ktore obwinia mnie < nerwowosc>. uwaza ze zadna dziewczyna nie zachowuje sie tak jak ja, ze jestem "za dobre" i "nijaka" co jest dziwne bo potem mowi ze kocha i ze wyglad mu odpowiada bardzo, a problem ley w jego glowie. nie wiem co mam zrobic zeby go do siebie przekokonac... jak pisze jak mi zalezy to mowi ze to nic nie daje wiec moze ppwinnam mikczec niech sam zateskni?zaznacze ze widujemy sie na uczelni... jak ktos ma jakas rade/doswiadczenie to czekam na odp.

Gość he he he hehhhe hee
zacznij flirtować z innym, ale koniecznie fajnym kolesiem, od początku mówiąc mu co jest grane, że to szopka, tak zeby mu przykro potem nie było. A jak "Twój" coś spyta to wykręcaj się , ze nieeee, że ledwo znasz tego kolesia, a tak w ogóle to co mu do tego. Zobaczysz jak przykica spowrotem.

Gość szukajacapomocy
Wiem ze czekanie jest najlepszyn rozwiazaniem ale boje sie ze w tym czasie sobie kogos znajdzie, ze zapomni jesli ja nie bede sie oddzywac:(

Gość he he he hehhhe hee
koleś sam musi dostrzec co stracił. Narzucaniem się nic nie wskórasz. (zresztą to działa też w drugą stronę... niestety)

Gość szukajacapomocy
tylko to czekanie mnie zabije i to doslownie:( nie ma to jak sie zakochac;(

Gość he he he hehhhe hee
tak naprawdę tylko to ma w życiu sens... być zakochanym.

Gość szukajacapomocy
taaak. i budzic sie z bolem brzucha, nie mo jesc, plakac, miec mysli samobojcze....hehe

Gość he he he hehhhe hee
bogacenie sie, imprezowanie, dbanie o siebie - to wszystko nie ma sensu jeżeli nie masz dla kogo tego robić. Bez miłości życie jest puste.

Gość he he he hehhhe hee
jeżeli cierpieć - to tylko z miłości... :)

Gość szukajacapomocy
to chyba nigdy nie cierpialas i nie wiesz co to znaczy:(

Gość he he he hehhhe hee
świadomość że jesteś w stanie kochać, że znasz to uczucie, że to coś metafizycznego co dzieje się w twojej głowie - to jest takie przyjemne. Po tym jak poznałem swoją pierwsza dziewczynę poczułem normalnie jakby mi się pół mózgu odblokowało. Zmiana motywacji, zachowań - nie wyobrażam sobie jakim bym był człowiekiem gdybym tego wszystkiego nie przeżył.

Gość he he he hehhhe hee
cierpiałEm... wiele razy... to też ciekawe doświadczenie. Ale za każdym razem gdy zaczyna się nowa miłość wszytsko inne przestaje być ważne. Tylko kochać i nie zwracać na nic innego uwagi. Takie życie jest najlepsze. Polityka, gospodarka, szkoła... - to nie ma znaczenia

Gość szukajacapomocy
ooo mezczyzna... masz moze jeszcze jakies rady???????????????? zeby zatesknil i wrocil? bo ja z kazdym dniem mam wrazenie ze znajdzie sobie nowa i tyle.

Gość szukajacapomocy
hm:/? a co jak sie sie zerwie to juz zero szans twoim zdaniem? a to ze nie wyobrazam sobie byc z innym...

Gość poczatkujaca...
nikt nie ma doswiadczenia w odzyskiwaniu:(???

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.